Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Opinii - Comentarii

Patronul unui “en-gros” de legume-fructe din Alba Iulia, trimis în judecată pentru evaziune fiscală de aproape 500.000 de lei

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Joi 31 ianuarie, poliţişti ai Serviciului de Investigare a Fraudelor din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba au finalizat cercetările într-un dosar penal în care R.C.G., de 39 de ani, din Alba Iulia, este învinuit de comiterea infracțiunilor de „efectuarea cu ştiinţă de înregistrări inexacte precum şi omisiunea cu ştiinţă a înregistrărilor în contabilitate, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 43 din Legea 82/1991 privind contabilitatea şi omisiunea evidențierii în acte contabile a operaţiunilor comerciale efectuate sau a veniturilor realizate, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 9 lit. b. din Legea nr. 241/2005.

Potrivit IPJ Alba, poliţiştii au stabilit faptul că în perioada 2008-2010, învinuitul, în calitate de asociat şi administrator al unei societăţi comerciale ce are ca şi obiect de activitate comerţul cu legume şi fructe, a derulat activităţi comerciale omiţând, în parte, să evidenţieze în contabilitate veniturile realizate, cauzând în acest fel un prejudiciu bugetului de stat, în valoare de 487.565 lei.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Dosarul a fost înaintat Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba cu propunere de punere în mişcare a acţiunii penale, emiterea rechizitoriului şi trimiterea în judecată a lui R.C.G.

foto arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Opinii - Comentarii

Opinii - Comentarii

Programul liturgic la Catedrala Încoronării din Alba Iulia, în Săptămâna Luminată, 5-11 mai 2024

Unirea Ziarul

Publicat

în

Programul liturgic la Catedrala Încoronării din Alba Iulia, în Săptămâna Luminată, 5-11 mai 2024 Săptămâna Luminată este începutul unei perioade de sărbătoare pentru creștini, care se termină după 50 de zile, odată cu Rusaliile (Pogorârea Sfântului Duh). În popor există credinţa că, odată cu Învierea Domnului Iisus Hristos, se deschid porţile raiului pentru sufletele păcătoşilor […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea