Rămâi conectat

Curier Județean

UPDATE: Două persoane din Alba și-au pierdut viața într-un accident rutier pe DN1, la Mirăslău

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Detașamentul ISU Aiud a intervenit sâmbătă, în jurul orei 15.00, pentru descarcerarea victimelor unui accident rutier produs pe raza comunei Mirăslău.

Potrivit pompierilor este vorba despre o coliziune între două autoturisme, un Volkswagen Golf și un Matiz. Două persoane aflate în Matiz, un bărbat și o femeie, au rămas blocate în autovehicul. La fața locului se află un echipaj SMURD și o ambulanță.

UPDATE: În urma rănilor suferite cele două persoane din Matiz au decedat. Alte două persoane, două fetițe, pasagere în celălalt autoturism au suferit răni grave. Potrivit datelor de la fața locului autoturismul victimelor este înmatriculat în Alba.

În urma cercetărilor efectuate de polițiști a rezultat că P.V. în vârstă de 75 de ani, aflat la volanului autoturismului Matiz, nu a adaptat viteza de deplasare într-o curbă, a pierdut controlul direcției și a intrat pe contrasens unde a lovit autoturismul Volkswagen care se deplasa regulamentar. În urma coliziunii, atât șoferul Matizului cât și pasagera sa, o femeie de 49 de ani, din Aiud, au decedat. De asemenea, au suferit fracturi grave două fetițe, de 10 și 12 ani, din Turda, aflate în autoturismul lovit iar șoferul și o altă pasageră au fost răniți ușor.

Sensul de mers Aiud-Turda a fost blocat timp de aproape două ore și jumătate.

N.R.: Mulțumim cititorului nostru din Aiud care ne-a trimis pozele.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Rezultate remarcabile pentru ISU Alba: Popa Ioan și Avram Mihai au obținut locul I, la etapa națională a Concursului “Cel Mai Puternic Pompier”

Bera Larisa

Publicat

în

Rezultate remarcabile pentru ISU Alba: Popa Ioan și Avram Mihai au obținut locul I, la etapa națională a Concursului “Cel Mai Puternic Pompier” Patru pompieri din cadrul ISU Alba au participat în cursul acestor zile la etapa națională a Concursului “Cel Mai Puternic Pompier”, care a reunit aproape 100 de salvatori militari din 28 de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea