Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Spitalul Judeţean Alba organizează concurs pentru mai multe posturi

Alexandra Mates

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Spitalul Judeţean de Urgenţă Alba organizează, în data de 18 februarie 2013, concurs pentru ocuparea unui post de farmacist la farmacia cu circuit închis.

Concursul se va desfăşura la sediul Consiliului Judeţean Alba, din Alba Iulia, str. I.I.C. Brătianu, nr. 1, şi va consta în probă scrisă şi probă clinică sau practică. Proba scrisă va avea loc în data de 18 februarie, ora 10:00, iar proba clinică va avea loc în maxim două zile de la susţinerea probei scrise.

Dosarul de înscriere se va depune până în data de 31 ianuarie 2013, ora 15:00, la Biroul Personal din cadrul Spitalului Judeţean Alba.

În data de 28 februarie, Spitalul Judeţean organizează o altă serie de concursuri pentru ocuparea posturilor de registrator medical – laborator radiologie şi imagistică medicală şi pentru postul de registrator medical – biroul de internări.

Dosarul de înscriere se va depune până în data de 30 ianuarie, iar concursul va consta în testare psihologică, probă scrisă, şi interviu/probă practică.

Pentru mai multe detalii legat de bibliografie şi conţinutul dosarului de concurs, cei interesaţi trebuie să se adreseze Biroului Personal al unităţii spitaliceşti, sau la numărul de telefon: 0258/820825, interior 146.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO: Accident rutier în Alba Iulia pe strada Constantin Noica. Un vârstnic „parfumat cu alcool” s-a răsturnat cu mașina într-un șanț

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Accident rutier în Alba Iulia pe strada Constantin Noica. Un vârstnic „parfumat cu alcool” s-a răsturnat cu mașina într-un șanț În seara 1 mai, 23:00, o mașină s-a răsturnat în Alba Iulia, pe strada Constantin Noica. Oamenii legi intervin pentru asigurarea măsurilor specifice. Pompierii din Alba Iulia intervin la un accident rutier de pe […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea