Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Curier Județean

UPDATE/ Accident rutier la Bistra: un autoturism s-a răsturnat într-o râpă – șoferița era sub influența alcoolului

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Un accident rutier a avut loc luni seara, în jurul orei 20.25, pe DN 75, pe raza localității Bistra.

Potrivit polițiștilor, un autoturism s-a răsturnat într-o râpă de pe marginea drumului, adâncă de aproximativ 30 de metri. Pentru salvarea șoferului a intervenit Pichetul de pompieri din Câmpeni. Acesta a fost transportat cu ambulanța la Spitalul Câmpeni, pentru îngrijiri medicale.

UPDATE 2: ”În data de 07.01.2013, orele 20,26, Poliţia Oraşului Câmpeni a fost sesizată  cu privire la faptul că pe DN 75, pe raza comunei Bistra, s-a produs un accident rutier soldat cu victime omeneşti. Echipa de cercetare deplasată la faţa locului a stabilit că M.A.S., o tânără de 23 de ani, din comuna Bistra, judeţul Alba, în timp ce conducea un autoturism în direcţia Bistra – Cîmpeni, nu a adaptat viteza într-o curbă, a pierdut controlul asupra autoturismului şi a intrat în coliziune cu parapetul de protecţie, după care autoturismul s-a răsturnat, sub nivelul drumului, la o distanță de 20 de metri. În urma accidentului conducătoarea auto a suferit multiple leziuni fiind transportată în stare de conştientă la spitalul din Cîmpeni. Aceasta a fost testată cu aparatul etilotest care a indicat o valoare de 0,48 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care i-a fost recoltate probe de sânge,  în vederea stabilirii alcoolemiei. Faţă de M.A.S. au fost întocmite acte premergătoare cercetării sub aspectul comiterii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autoturism de către o persoană având în sânge o îmbibaţie alcoolică peste limita legală”, precizează reprezentantul IPJ Alba.

UPDATE 1: Victima accidentului este o femeie. Aceasta, conducea un autoturism marca Matiz și din primelecercetări rezultă că cel mai probabil nu a adaptat viteza la condițiile de drum și într-o curbă a derapat, ieșind de pe carosabil. Șoferița era conștientă în momentul în care a ajuns la spital. Cercetările continuă pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs accidentul.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

19 mai – 19 iunie: Expoziția BrickCarolina 2024 la Muzeul Palatul Principilor Transilvaniei: Călătorie în lumea pieselor Lego, pentru oameni de toate vârstele

Bogdan Ilea

Publicat

în

19 mai – 19 iunie: Expoziția BrickCarolina 2024 la Muzeul Palatul Principilor Transilvaniei: Călătorie în lumea pieselor Lego, pentru oameni de toate vârstele La Muzeul Palatul Principilor Transilvaniei, timp de o lunâ, începând din 19 mai, va avea loc expoziția BrickCarolina 2024. Aceasta oferă o călătorie în lumea pieselor Lego, pentru oameni de toate vârstele. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea