Rămâi conectat
Nicolae Ciucă - 2024

Curier Județean

Zilele Colegiului „I.D. Lăzărescu” Cugir – o sărbătoare de succes

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

PSD - Alegeri Prezidențiale 2024

Timp de cinci zile la Colegiul  Tehnic „I.D. Lăzărescu” Cugir a fost o adevărată sărbătoare, evenimentul consacrat instituţiei ce poartă numele ilustrului inginer şi profesor dovedindu-se o manifestare valoroasă de un real succes.
Chiar dacă am prezentat anterior programul şi mesajul adresat de managerul colegiului, prof. Camelia Dumitrean, cu prilejul acestui eveniment, nu putem să nu evidenţiem ziua de la finele săptămânii trecute care a încheiat bogatul ciclu de activităţi. Un valoros program cultural educativ desfăşurat la Casa orăşenească de Cultură, unde într-o sală de 500 de locuri au fost prezenţi până la refuz elevi, cadre didactice, părinţi, dar şi invitaţi din rândul personalităţilor judeţene şi locale. Ca şi cu alte ocazii, elevii colegiului au impresionat printr-un bogat program artistic susţinut cu talent de valoroşi interpreţi ai şcolii aplaudaţi la scenă deschisă de invitaţi. Au fost premiaţi olimpici ai concursurilor naţionale chiar de către inspectorul general al IŞJ Alba, Cornel Sandu, au fost felicitaţi de către preşedintele Consiliului Judeţean, Ion Dumitrel, elevii şi toţi cei care au contribuit prin efortul lor la prestigiul acestei valoroase instituţii şcolare de învăţământ.
O plăcută impresie au lăsat invitaţilor standurile organizate de colegiu în holul Casei de cultură. Aici au fost prezentate cărţi cu caracter tehnico-didactic aparţinând unor cadre didactice printre care am remarcat o apariţie editorială a directorului adjunct al colegiului, prof. Daciana Napău. Participanţii s-au putut bucura de asemenea de revista şcolii „OPINIA” precum şi de prezentarea proiectului coordonat de consilierul local Aurel Voicu „Să ne cunoaştem monumentele zonei Cugir – Câmpul Pâinii”. Un loc special a fost rezervat standului de „Origamii” un succes al unui grup de elevi ai colegiului având ca iniţiator pe elevul Mihai Bârzianu. La manifestare au mai luat parte ca invitaţi consilierii judeţeni Nicuşor Mihai şi Nicolae Truţă. (C.P.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Bărbat din Ocna Mureș, condamnat la închisoare ce executare pentru trafic de droguri de risc: Inculpatul susținea că fuma canabis adus din Spania pentru a-i ameliora durerile provocate de cancer

Ziarul Unirea

Publicat

în

Bărbat din Ocna Mureș, condamnat la închisoare ce executare pentru trafic de droguri de risc: Inculpatul susținea că fuma canabis adus din Spania pentru a-i ameliora durerile provocate de cancer Sorin A., un ocnamureșean de 53 de ani, a fost condamnat la închisoare cu executare pentru trafic de droguri de risc și introducerea sau scoaterea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea