Rămâi conectat

Opinii - Comentarii

Ziarul “Unirea” pârât la OPC

Bogdan Presecan

Publicat

în

Zilele trecute am primit un e-mail de la un cititor supărat de faptul că de când a început campania electorală ziarul “Unirea” abundă de materiale electorale. Folosind un limbaj foarte ofensiv, domnul Eugen (yeno1982), autorul scrisorii anonime, subliniază faptul că a transmis acest mesaj și Oficiului Județean pentru Protecția Consumatorului Alba (OPC). Expeditorul scrisorii electronice nu semnează reclamaţia, noi deducând datele sale de identificare din configuraţia adresei de e-mail.

Iată cîteva pasaje din sesizarea anonimă: “Ziarul Unirea a devenit o fituica de articole electorale! va rog sa va stergeti sitagma „Ziar independent” de pe sigla si sa puneti: Ziar ce publica orice contra cost! Va rog sa transmiteti la toata redactia si la seful d-voastra nu puteti face in tara asta chiar orice vreti!

Inaintez acest email si Oficiului pentru Protectia Consumatorilor Alba! va rog domnillor sa verificati acest ziar si sa vedeti cat de independent este! cum este pozibil să aibă acest slogan pe sigla si apoi sa ne intoxice cu reclame electorale si articole platite de unul si altul! unde mai este protectia noastra a cititorilor? Daca este nevoie o sa reclam la Bucuresti, trebuie sa fie cineva care sa poata lua masuri fata de cei care inteleg democratia gresit!”

În spiritul democrației corect înțelese i-am răspuns lui Eugen, dorind să deschid un dialog în legătură cu supărarea sa. Acesta nu a mai răspuns însă încercării mele de a îi oferi o imagine mai corectă asupra situației semnalate:

“Pe viitor, asteptăm un feed-back mai concret, vizavi de articolele publicate, un feed-back care sa poată deveni constructiv. Multumesc pentru faptul ca ne semnalati nemultumirile dumneavoastra legate de continutul ziarului si calitatea autorilor acestora. Nu ezitati sa ne contactati in continuare, pentru a ne informa sau critica, poate chiar pentru a ne sugera subiecte sau abordari interesante, care noua ne scapă.”

La fel ca și domnul Eugen, oricine poate semnala informații, fapte, abuzuri, probleme de interes public la secțiunea “Știrea Ta” a ediției online a ziarului “Unirea” sau la redacția instituției.

Toate materialele serioase au fost publicate fără niciun fel de reținere. Așa că, fac un apel cu această ocazie, ca cititorii ziarului să partcipe activ și constructiv la reflectarea realităților din județul Alba, scriindu-ne sau trimițându-ne fotografii relevante despre problemele pe care le sezizează. Pentru că părerea și feed-back-ul dumneavoastră contează pentru ziarul “Unirea.”

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Opinii - Comentarii

Opinii - Comentarii

2 iulie: Sfântul Voievod Ștefan cel Mare, unul dintre cei mai importanți domnitori și cel mai mare apărător al creștinătății din țara noatră

Ziarul Unirea

Publicat

în

2 iulie: Sfântul Voievod Ștefan cel Mare, unul dintre cei mai importanți domnitori și cel mai mare apărător al creștinătății din țara noatră Sfântul Voievod Ștefan cel Mare a fost unul dintre cei mai importanți domnitori ai țării noastre și este cunoscut drept cel mai mare apărător al creștinătății din țara noastră, acesta domnind în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea