Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

SEBEȘ: Adolescentă accidentată pe trecerea de pietoni

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

O tânără de 16 ani, din Sebeș, a suferit vineri dimineața răni ușoare, după ce a fost acroșată de un autoturism, pe o trecere de pietoni de pe str. Lucian Blaga din municipiu.

În urma sesizării accidentului, echipa operativă a poliţiei care a efectuat cercetările la locul accidentului a constatat că în timp ce conducea un autoturism, proprietate personală,  Carmen C.V. (54 ani) din Sebeş, nu a acordat prioritate de trecere tinerei, angajată regulamentar în traversarea străzii printr-un loc marcat şi semnalizat corespunzător.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

În urma accidentului victima a suferit leziuni corporale, fără a rămâne internată în spital. Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilotest Drager, rezultatul fiind 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar ulterior la Spitalul municipal Sebeş i-au fost recoltate probe biologice de sânge in vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză cercetările continuă.

Foto: arhiva


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Programul băncilor de Paște 2024: Ce orar de funcționare au CEC BANK, BCR, Raiffeisen Bank, Banca Transilvania, BRD și ING Bank de sărbători

Bogdan Ilea

Publicat

în

Programul băncilor de Paște 2024: Ce orar de funcționare au CEC BANK, BCR, Raiffeisen Bank, Banca Transilvania, BRD și ING Bank de sărbători Mai multe bănci din România au un program special de interacțiune cu clienții în perioada sărbătorilor pascale.  CEC Bank CEC Bank a luat toate măsurile pentru ca, în zilele care sunt declarate […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea