Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

ÎN 4 DECEMBRIE: Tudor Gheorghe va prezenta spectacolul „Nu se poate cu de toate”, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Alba Iulia

Alexandra Mates

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Pe data de  4 decembrie 2012, maestrul Tudor Gheorghe va urca pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor din Alba Iulia, cu spectacolul “Nu se poate cu de toate”. Evenimentul va prezenta auditoriului un Caragiale autentic: “textul la Caragiale este esenţial… Fără trucuri exterioare, fără invenţii, fără farafaslâcuri…”.

Naturaleţea maestrului în dorinţa sa de a transmite un mesaj ferm auditoriului său este binecunoscută. Spectacolele sale, indiferent de temă, sunt evenimente pline de vibraţie, ce fac ca spectatorul să rezoneze pe aceeaşi frecvenţă cu el, iar reprezentaţiile sale se transformă de fiecare dată într-o experienţă unică de cultură şi artă pură.

De aceea, “Nu se poate cu de toate” se va constitui  într-un spectacol original ce va dezvălui poezia lui Caragiale în esenţa sa pură, fiind o reprezentaţie menită “să mulţumească câţiva oameni care nu se lasă păcăliţi de vulgaritate, de lucrurile uşor accesibile”, după cum îşi identifică Tudor Gheorghe auditoriul.

Preţul unui bilet este de 65 de lei şi poate fi cumpărat de la Casa de Cultură a Sindicatelor din Alba Iulia. Program zilnic 08.00 -19.00.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

E oficial! Au fost devansate alegerile prezidențiale

Ziarul Unirea

Publicat

în

E oficial! Au fost devansate alegerile prezidențiale Legea care prevede vă alegerile pentru Preşedintele României să fie organizate cu cel mult trei luni anterioare lunii în care ajunge la termen mandatul de Preşedinte al României a fost promulgată, marți de Klaus Iohannis. Klaus Iohannis a semnat, marți, decretul privind promulgarea Legii pentru modificarea art. 5 […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea