Rămâi conectat

Curier Județean

Ocna Mureș: Bărbat spânzurat în podul casei

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Un bărbat în vârstă de 51 de ani a fost găsit spânzurat în podul locuinței sale din Ocna Mureș. La fața locului s-a deplasat o echipă de cercetare împrună cu medicul legist.

Potrivit localnicilor care îl cunoșteau se pare că bărbatul trecea printr-o perioadă de depresie și consuma des alcool. În momentul în care a decis să-și ia viața era singur acasă. Tragicul eveniment a fost anunțat prin 112 de către soția sa.

La examinarea sumară a nu au fost evidenţiate urme de violenţă. Cadavrul a fost transportat la morga Spitalului Municipal Aiud pentru efectuarea necropsiei şi stabilirea cu exactitate a cauzei morţii.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

DEER- Ghid informativ pentru utilizatori: Campanie pentru o informare corectă despre pașii schimbării furnizorului

Bera Larisa

Publicat

în

DEER- Ghid informativ pentru utilizatori: Campanie pentru o informare corectă despre pașii schimbării furnizorului Distribuție Energie Electrică Romania, cel mai mare distribuitor național de energie electrică, continuă campania de informare despre activitățile specifice, dar și despre pașii schimbării furnizorului, printr-o identificare exactă a activităților desfășurate în acest proces, atât de către operatorul de distribuție, de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea