Rămâi conectat

Sport

Ana Maria Groza – campioană naţională universitară la marş

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Universitatea „1 Decembrie 1918” Alba Iulia a avut 5 reprezentante la Campionatele Naţionale Universitare de atletism, desfăşurate în zilele de 7 şi 8 mai la Cluj Napoca. Dacă Alina Boholţan a încheiat cursa de 5000 de metri alergare pe locul al 4-lea, cu timpul de 18 minute şi 3 secunde, în schimb în proba de 5 kilometri marş medaliile de aur şi argint au fost adjudecate de atletele din Cetatea Marii Uniri. Astfel Ana Maria Groza s-a clasat pe prima poziţie (rezultatul 22 minute), fiind urmată de Ana Rodean (22 minute şi 17 secunde), Mădălina Istrate a terminat pe locul 4, iar Simona Suciu pe locul 5. „Ce mi-am propus am îndeplinit, am câştigat şi implicit am adus o medalie de aur universităţii albaiuliene. Am şi realizat un record personal la 5 kilometri, distanţă pe care n-am mai concurat de foarte mulţi ani, din vremea junioratului, ultima dată tot la Cluj Napoca, dar pe o altă arenă”, a declarat Ana Maria Groza. Sportiva legitimată la CS Unirea Alba Iulia va efectua un cantonament de 10 zile la Snagov, înaintea Cupei Europei la Marş (21 mai, în Portugalia, la Olhao), unde va fi prezentă în componenţa echipei României alături de colega de club Ana Rodean.
În acelaşi context, precizăm că Alina Boholţan (CS Unirea Alba Iulia) a sosit pe locul al treilea în cadrul Grand Prix-ului de alergare montană desfăşurat, recent pe Muntele Mic (Caransebeş) în cursa de 8 kilometri (seniori), iar Andreea Simu (AC „Mica Romă” Blaj) a terminat pe poziţia a 7-a. La juniori, cursă de 4 kilometri, Maria Mădălina Mărean („Mica Romă” Blaj) s-a clasat pe poziţia a 10-a, fiind urmată de Paula Nicoleta Ciufudean (AC „Mica Romă”), locul 11 la final. (H.D.M.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

George Cozma (CSȘ Blaj) concurează vineri la Campionatul European Under 18 din Slovacia

Dan HENEGAR

Publicat

în

George Cozma (CSȘ Blaj) concurează vineri la Campionatul European Under 18 din Slovacia, în calificările probei de 800 metri La finele acestei săptămâni, aiudeanul George Cozma (CSȘ Blaj), recent medaliat cu bronz la Campionatele Balcanice Under 18 de la Maribor (Slovenia), va lua startul la Campionatul European Under 18, în perioada 18-21 iulie, în Slovacia, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea