Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Curier Județean

UPDATE FOTO: Accident rutier în comuna Unirea – o persoană rănită grav

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Trei autoturisme au fost implicate într-un accident rutier produs în această dimineață pe DN1, la ieșire din localitatea Unirea spre Turda.

Potrivit polițiștilor traficul este restricționat pe sensul de mers Unirea – Turda. O persoană a fost rănită grav și a fost transportată cu ambulanța la spital.

UPDATE 1: În urma primelor cercetări de la fața locului s-a stabilit că accidentul s-a produs din cauza unei tinere șoferițe în vârstă de 22 de ani, din Aiud care, în timp ce se deplasa pe direcția Turda – Alba Iulia, a pierdut controlul direcției autoturismului într-o curbă, a intrat pe contrasens și a intrat în coliziune cu un autoturism înmatriculat în București care, în urma impactului, a fost proiectat într-o altă mașină.

Victor Negrescu - Alegeri Europarlamentare - 2024

Tânăra a suferit răni grave și a fost transportată la Spitalul Municipal Aiud pentru investigații și tratament de specialitate.

Traficul în zona accidentului a fost reluat pe ambele sensuri după aproximativ o oră.

UPDATE 2: ”La data de 11.10.2012, ora 09,08, pe DN 1, km 427+400 metri, în afara localităţii Unirea, S.N.Z., o tânără de 22 de ani, din municipiul Aiud, judeţul Alba, în timp ce conducea un autoturism, a pătruns pe sensul opus de mers unde a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat de 47 de ani, din oraşul Geoagiu, judeţul Hunedoara. În urma impactului autoturiosmul condus de bărbat a fost proiectat intr-un alt autoturism condus de un tânăr de 27 de ani, din Aiud.

În urma accidentului S.N.Z. a suferit leziuni corporale grave, fiind transportată la Spitalul Municipal Aiud de unde a fost transferată la UPU 1 Cluj Napoca”, precizează reprezentanții IPJ Alba.

UPDATE 3: Potrivit medicilor de la Unitatea primiri Urgențe, tânăra a fost internată la Secția Terpie Intensivă de la Clinica Chirurgie I Cluj-Napoca.

UPDATE 4: Potrivit informațiilor primite de la personalul medical de la clinica din Cluj-Napoca, și confirmate de reprezentanții IPJ Alba, leziunile produse în urma accidentului au fost atât de grave încât, cu toate eforturile medicilor, viața tinerei nu a mai putut fi salvată.

 

 

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO| „Bătălia pentru Singidava”, spectacol de reconstituire istorică pe esplanada din fața Catedralei Ortodoxe din Cugir

Ziarul Unirea

Publicat

în

„Bătălia pentru Singidava”, spectacol de reconstituire istorică pe esplanada din fața Catedralei Ortodoxe din Cugir Sâmbătă, 25 mai, pe esplanada din fața Catedralei Ortodoxe din Cugir, a avut loc un spectacol de reconstituire istorică intitulat „Bătălia pentru Singidava”. Organziatorii evenimentului au fost Primăria și Consiliul Local Cugir, Centrul Cultural „Valentin Uritescu” Cugir, Asociația „Dacii Singidavei” […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea