Rămâi conectat

Curier Județean

UPDATE FOTO: Accident rutier în comuna Unirea – o persoană rănită grav

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Trei autoturisme au fost implicate într-un accident rutier produs în această dimineață pe DN1, la ieșire din localitatea Unirea spre Turda.

Potrivit polițiștilor traficul este restricționat pe sensul de mers Unirea – Turda. O persoană a fost rănită grav și a fost transportată cu ambulanța la spital.

UPDATE 1: În urma primelor cercetări de la fața locului s-a stabilit că accidentul s-a produs din cauza unei tinere șoferițe în vârstă de 22 de ani, din Aiud care, în timp ce se deplasa pe direcția Turda – Alba Iulia, a pierdut controlul direcției autoturismului într-o curbă, a intrat pe contrasens și a intrat în coliziune cu un autoturism înmatriculat în București care, în urma impactului, a fost proiectat într-o altă mașină.

Tânăra a suferit răni grave și a fost transportată la Spitalul Municipal Aiud pentru investigații și tratament de specialitate.

Traficul în zona accidentului a fost reluat pe ambele sensuri după aproximativ o oră.

UPDATE 2: ”La data de 11.10.2012, ora 09,08, pe DN 1, km 427+400 metri, în afara localităţii Unirea, S.N.Z., o tânără de 22 de ani, din municipiul Aiud, judeţul Alba, în timp ce conducea un autoturism, a pătruns pe sensul opus de mers unde a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat de 47 de ani, din oraşul Geoagiu, judeţul Hunedoara. În urma impactului autoturiosmul condus de bărbat a fost proiectat intr-un alt autoturism condus de un tânăr de 27 de ani, din Aiud.

În urma accidentului S.N.Z. a suferit leziuni corporale grave, fiind transportată la Spitalul Municipal Aiud de unde a fost transferată la UPU 1 Cluj Napoca”, precizează reprezentanții IPJ Alba.

UPDATE 3: Potrivit medicilor de la Unitatea primiri Urgențe, tânăra a fost internată la Secția Terpie Intensivă de la Clinica Chirurgie I Cluj-Napoca.

UPDATE 4: Potrivit informațiilor primite de la personalul medical de la clinica din Cluj-Napoca, și confirmate de reprezentanții IPJ Alba, leziunile produse în urma accidentului au fost atât de grave încât, cu toate eforturile medicilor, viața tinerei nu a mai putut fi salvată.

 

 

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Metoda ”FOTOGRAFIA”, o nouă escrocherie face victime. Cum a fost păcălit un bărbat din Blaj

Unirea Ziarul

Publicat

în

Metoda ”FOTOGRAFIA”, o nouă escrocherie face victime. Cum a fost păcălit un bărbat din Blaj Mai mulți români au fost înșelați cu zeci de mii de euro prin metoda „Fotografia”, după ce au comandat din Germania. O nouă escrocherie face victime printre români. Mai multe persoane au rămas fără zeci de mii de euro în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea