Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Urmărire ca în filme la Blaj! La volan, un șofer beat, înarmat cu o sabie

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

La data de 29 septembrie, ora 23.30, poliţiştii din Blaj, aflaţi într-o acţiune de supraveghere şi control a traficului rutier pe strada Mihail Kogălniceanu din Blaj, au efectuat semnalul regulamentar pentru oprirea unui autoturism înmatriculat în Franţa.

Conducătorul acestuia nu a respectat semnalul poliţiştilor şi a întors autoturismul, îndreptându-se în viteză spre centrul municipiului Blaj.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Echipajul de poliţie a trecut la urmărirea autoturismului iar pe strada I.M. Klein s-a reuşit oprirea acestuia.

Conducătorul auto, D.D., de 39 de ani, din comuna Micăsasa, judeţul Sibiu, era sub influenţa băuturilor alcoolice, în urma testării cu aparatul etilotest, rezultând o valoare de 0,44 mg/l alcool pur în aer expirat, motiv pentru care a fost condus la Spitalul municipal Blaj, unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge,  în vederea stabilirii alcoolemiei.

Cu ocazia controlului efectuat de poliţişti, în autoturism, sub scaunul din dreapta faţă, a fost găsită o sabie cu lama lungă de 40 de cm.

Aceasta a fost confiscată de poliţişti care faţă de D.D. au întocmit actele premergătoare cercetării sub aspectul comiterii infracţiunilor de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană aflată sub influenţa alcoolului şi port fără drept al cuţitului /pumnalului (art. 2 pct. 2 din Legea 61/1991.

foto arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Superstiții în Vinerea Mare: Ce NU ai voie să faci în această zi

Ziarul Unirea

Publicat

în

Superstiții în Vinerea Mare: Ce NU ai voie să faci în această zi Vinerea Mare sau Vinerea Patimilor – ziua în care Iisus Hristos a fost răstignit și a murit pe cruce, vine cu interdicții creștine sau cu diferite obiceiuri ce diferă de la regiune la regiune. Multe persoane respectă aceste obiceiuri cu speranța că […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea