Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Centenară sărbătorită de primarul Cugirului, Adrian Teban

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Cinci generaţii s-au adunat ieri în casa Mariei Filimon din Vinerea, pentru a sărbătorii alături de ea împlinirea venerabilei vârste de 100 de ani. Pe lângă copii, nepoţi, strănepoţi, stră-strănepoţi, alături de femeie a fost şi primarul localităţii, Adrian Teban, care a dorit să-i transmită personal urările sale de la mulţi ani.

Am avut bucuria de a felicita, pentru a doua oră  de când sunt primar, o persoană din localitatea noastră care a ajuns la această respectabilă vârstă. Am dorit să-i transmit personal gândurile mele bune atât doamnei Maria, cât şi familiei sale şi să-i înmânez o diplomă de onoare ca semn de preţuire şi respect”, a spus edilul Cugirului care, pe lângă Diploma de Longevitate, i-a adus cetenarei flori, tort, un cadou şi un plic cu o modestă sumă de bani.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Prezenţa primarului la ziue ei de naştere, a emoţionat-o şi a bucurat-o pe doamna Filimon Maria, care drept mulțumire, a susținut în fața celor prezenţi un scurt recital de melodii şi strigături vechi.

Primarul Teban s-a declarat impresionat de  vivacitatea de care dă dovadă femeia  la cei 100 de ani: „Am fost plăcut surprins de buna dispoziţie  pe care a manifesta-o doamna Maria  şi pe care a reuşi să ne-o transmită tuturor„.

Vizita primarului a fost apreciată şi de familia centenarei, nepotul acesteia Adi Iviniş, cel care o îngrijeşte pe femeie, a fost de părere că prezenţa edilului doveşte ataşamentul pe care-l manifestă conducerea administraţiei locale faţă de cetăţeni, fiind de părere că  iniţiativele de genul acesteia trebuie continuate: „Astfel de fapte nu pot decât să întărească legătura dintre administraţie şi cetăţen, care trebuie să se manifeste şi în astfel de momente” a fost de părere nepotul centenarei.

Adrian Teban a acceptat invitaţia familiei Mariei Filimon de a rămâne până la tăierea  tortului, moment în care cei prezenţi i-au cântat femeii la mulţi ani, dorindu-i în primul rând ani cu sănătate. Înainte de a pleca, edilul Cugirului şi-a  exprimat dorinţa de a fi alături de sărbătorită şi anul viitor.

Îmi doresc să am ocazia să felicit şi alţi cugireni cu ocazia împlinirii a 100 de ani” a concluzionat acesta.

 

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

800.000 de lei daune către ANAF pentru 4 aparate de „păcănele” aflate ilegal într-un bar din Abrud

Unirea Ziarul

Publicat

în

800.000 de lei daune către ANAF pentru 4 aparate de „păcănele” aflate ilegal într-un bar din Abrud Bărbatul care a organizat într-un bar din orașul Abrud activităţi de jocuri de noroc, fără a deţine licenţă sau autorizaţie, a fost obligat, definitiv, să achite suma de 800.000 de lei la bugetul de stat. Singura modificare survenită […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea