Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Sinucideri prin spânzurare la Blaj și Sebeș. “IERTAȚI-MĂ!” a fost ultimul mesaj scris pe biletul de adio

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Duminică 9 septembrie, ora 8.10, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Blaj au fost sesizați prin apel de urgență 112, cu privire la decesul unei persoane de sex masculin.

În urma sesizării, echipa operativă de polițiști s-a deplasat la fața locului și,  din primele cercetări ale polițiștilor, s-a constat faptul că  G.N. de 68 de ani, din localitatea Răhău, județul Alba era decedat, fiind găsit spânzurat în grădina unui Centru de asistență socială din Blaj.

În urma examinării sumare a cadavrului,  polițiștii au constatat că acesta nu prezenta urme de violenţă.

Pentru stabilirea cauzei exacte a decesului, cadavrul a fost transportat şi depus la Morga Spitalului Municipal Blaj, în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzei decesului, urmând ca, în funcție de concluziile medico-legale să fie dispuse măsurile legale.

În aceeași zi, la ora 07.50, polițiștii din cadrul Secției 7 Poliție Rurală Sebeș erau sesizați cu privire la decesul unei persoane de sex feminin.

În urma sesizării, echipa operativă de polițiști s-a deplasat la fața locului și,  din primele cercetări ale polițiștilor, s-a constat faptul că  F.R. de 55 de ani, din localitatea Șugag, județul Alba era decedată, fiind găsită spânzurată într-un șopron din spatele casei sale.

În urma examinării sumare a cadavrului,  polițiștii au constatat că acesta nu prezenta urme de violenţă, iar în urma verificarilor efectuate polițiștii au gasit, în bucătărie, un bilet pe care era scris “IERTAȚI-MĂ!”.

Pentru stabilirea cauzei exacte a decesului, cadavrul a fost transportat şi depus la Morga Spitalului Municipal Sebeș, în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzei decesului, urmând ca, în funcție de concluziile medico-legale să fie dispuse măsurile legale.

foto arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

E oficial! Au fost devansate alegerile prezidențiale

Ziarul Unirea

Publicat

în

E oficial! Au fost devansate alegerile prezidențiale Legea care prevede vă alegerile pentru Preşedintele României să fie organizate cu cel mult trei luni anterioare lunii în care ajunge la termen mandatul de Preşedinte al României a fost promulgată, marți de Klaus Iohannis. Klaus Iohannis a semnat, marți, decretul privind promulgarea Legii pentru modificarea art. 5 […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea