Rămâi conectat

Actualitate

Amenzi reduse pentru lipsa rovinietei. Verifică online când îți expiră rovigneta!

Bogdan Presecan

Publicat

în

Potrivit modificărilor aduse, la legea rovignetei, conducătorului auto care circulă fără rovinietă pe drumurile publice i se aduce la cunoştinţă în termen de treizeci de zile că a fost amendat, în cazul în care procesul verbal se încheie în lipsă. În această perioadă nu mai poate primi şi alte amenzi pentru faptul că circulă fără rovinietă.

VERIFICĂ AICI ROVINIETA

CNADNR pune la dispoziția șoferilor un serviciu online, disponibil pe pagina de internet a companiei, prin care șoferii își pot verifica online rovinieta.Pentru a vă verifica rovinieta, aveți nevoie să introduceți numărul de înmatriculare al mașinii și numărul șasiului.

Serviciul CNADNR vă comunică dacă rovinieta pe care o aveți mai este valabilă și dacă da, care este data la care aceasta expiră.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

25 iulie | COD GALBEN de furtună în Alba: Averse torențiale și descărcări electrice. Zone vizate

Bera Larisa

Publicat

în

25 iulie | COD GALBEN de furtună în Alba: Averse torențiale și descărcări electrice. Zone vizate ANM a emis joi, 25 iulie 2024, o avertizare cod galben de furună în județul Alba, valabil până la ora 21.30. Zone vizate : Județul Alba: Alba Iulia, Sebeș, Blaj, Zlatna, Câmpeni, Teiuș, Abrud, Ighiu, Săsciori, Bistra, Vințu de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea