Rămâi conectat

Curier Județean

ALBA: 9 firme surprinse de ITM cu muncitori „la negru”

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Un număr de 13 persoane fără forme legale de angajare au fost depistate de inspectorii ITM Alba cu ocazia unor controale efectuate săptămâna trecută motiv pentru care, la 9 firme, s-au aplicat amenzi în valoare totală de 130.000 de lei.

Potrivit şefului ITM Alba, jr. Dorel Fiţ, în ultima săptămână inspectorii au verificat, în domeniul relaţiilor de muncă, 63 de unităţi unde au constatat 274 de deficienţe pentru care au aplicat amenzi şi avertismente.

De asemenea, în domeniul securităţii şi sănătăţii în muncă au fost controlate, în aceeaşi perioadă, 49 de unităţi unde s-au constatat 146 deficienţe pentru care s-au aplicat 3 amenzi în valoare totală de 9.000 de lei şi 143 de avertismente.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

DEFINITIVAT 2024, în Alba: 138 de candidați susțin miercuri, 24 iulie, proba scrisă a examenului. Primele rezultate, afișate pe 30 iulie

Ziarul Unirea

Publicat

în

DEFINITIVAT 2024, în Alba: 138 de candidați susțin miercuri, 24 iulie, proba scrisă a examenului. Primele rezultate, afișate pe 30 iulie Proba scrisă din cadrul examenului național pentru definitivare în învățământ, sesiunea 2024, se va desfășura miercuri, 24 iulie, începând cu ora 9:00, în centrul de examen Școala Gimnazială „Mihai Eminescu” Alba Iulia. Proba se […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea