Rămâi conectat

Actualitate

Astăzi, de la ora 18.30, Mihai Răzvan Ungureanu se întâlnește cu albaiulienii în Piața Cetății

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Fostul premier al României, Mihai Răzvan Ungureanu a anunțat că va fi prezent în Alba Iulia în această după-amiază, începând cu ora 18.30 și se va întâlni cu membrii și susținătorii PDL în Piața Cetății Alba Carolina.

Ungureanu s-a îndreptat încă de dimineață spre Apuseni unde, însoțit de liderii democrat-liberali din județ, a participat la tradiţionala serbare populară ”Târgul de Fete de pe Muntele Găina”.

Mihai-Razvan Ungureanu a lansat, la începutul lunii iulie, Initiaţiva Civică de Centru Dreapta care îşi propune ca, până la toamnă, să construiască o platformă politică cu rol de alianţă electorală, care să-şi angajeze electoral proprii candidaţi și a început, încă de săptămâna trecută, un turneu prin țară, pentru a-și promova proiectul politic.

„Dreapta românească trebuie regândită și consolidată, iar acțiunile noastre din această vară sunt adresate electoratului înșelat de politicile stângii și dezamagit de modul în care a fost guvernată România pâna de curând”, a declarat fostul premier.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Recalculare pensii 2024: Primele DECIZII au ajuns la pensionari prin poștă

Bera Larisa

Publicat

în

Recalculare pensii 2024: Primele DECIZII au ajuns la pensionari prin poștă Peste jumătate de milion de decizii de recalculare a pensiilor au fost înmânate beneficiarilor de către Poşta Română, vineri, în prima zi de distribuire, informează compania printr-un comunicat, potrivit Agerpres. Citește și: PENSII 2024 | Poșta Română începe distribuirea deciziilor de recalculare a pensiilor. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea