Rămâi conectat

Actualitate

În Alba, 775 de funcționari publici au fost instruiți printr-un proiect cu finanțare europeană

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Sala de conferințe a Hotelului Parc din Alba Iulia va găzdui marți, de la ora 10.00, conferința de închidere a proiectului „Program de instruire pentru dezvoltarea capacității administrative și creșterea eficienței organizaționale în administrațiile publice ale județului Alba”, proiect implementat de Consiliul Judeţean Alba.

Proiectul, cu o durată de 18 luni, a contribuit la instruirea a 775 de funcţionari, angajați în primării din județ și în Consiliul Județean Alba, în domenii cheie precum dezvoltarea locală şi managementul de proiect, achiziţiile publice, urbanismul şi dezvoltarea durabilă, administraţie publică şi limbi străine.

Au fost organizate 35 de sesiuni de instruire concepute în conformitate cu necesitățile individuale de formare și cu obiectivele de dezvoltare instituțională ale fiecărei instituții participante, proiectul generând astfel o creștere importantă a capacității administrative la nivelul autorităților publice locale din județul Alba, ca urmare a creșterii nivelului de cunoștințe și expertiză a personalului, a îmbunătățirii eficacității organizaționale, a modernizării administrațiilor și a reducerii disparităților de performanțe între administrații.

Proiectul, cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Dezvoltarea Capacității Administrative 2007 – 2013, a avut o valoare totală de 1.098.026,43 lei, din care suma de 933.322,47 lei a  reprezentat valoarea eligibilă nerambursabilă provenită din Fondul Social European, 141.316 lei a reprezentat valoarea eligibilă nerambursabilă din bugetul național, iar 23.387,96 lei a reprezentat cofinanțarea eligibilă a Consiliului Județean Alba.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Recalculare pensii 2024: Primele DECIZII au ajuns la pensionari prin poștă

Bera Larisa

Publicat

în

Recalculare pensii 2024: Primele DECIZII au ajuns la pensionari prin poștă Peste jumătate de milion de decizii de recalculare a pensiilor au fost înmânate beneficiarilor de către Poşta Română, vineri, în prima zi de distribuire, informează compania printr-un comunicat, potrivit Agerpres. Citește și: PENSII 2024 | Poșta Română începe distribuirea deciziilor de recalculare a pensiilor. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea