8 decembrie 2019: Eveniment caritabil în Protopopiatul Alba Iulia: „Dăruind, vei dobândi!” – Concert de  colinde cu scop caritabil

Luna decembrie reprezintă luna inimilor deschise și perioada în are fiecare suflet încearcă să fie părtaș călătoriei spre Betleem, alăturându-se magilor și oferind daruri pentru trup și suflet.

În acest context, Protopopiatul Ortodox Alba Iulia și un grup de artiști minunați, în colaborare cu Parohia Ortodoxă Alba Iulia – Platoul  Romanilor și asociația Emanoil vor organiza și anul acesta tradiționalul Concert de  colinde cu scop caritabil intitulat sugestiv „Dăruind, vei dobândi!”, duminică 8 decembrie 2019, începând cu orele 11.30, la Catedrala „Pogorârea Sfântului Duh” din municipiul Alba Iulia (Schit).

ELIT

Aflat deja la cea de-a cincea ediție, concertul caritabil este organizat anual în preajma sărbătorii Sfântului Ierarh Nicolae, iar în cadrul actualei ediții, vor avea prestații următorii interpreți de muzică populară: Oana Carmen Bozga Pintea, Gabriel Bucur și Adriana Șolea. Concertul se adresează celor care iubesc arta, colindul și practicarea virtuților, fiind dedicat celor aflați în stare de suferință. Scopul este exclusiv umanitar și vizează implicarea semenilor în viața și susținerea celor ocrotiți în așezămintele sociale, de la copii cu dizabilități la tineri, bolnavi sau vârstnici, care au nevoie de căldura noastră sufletească și de darul nostru, fiecare ediție fiind destinată unui așezământ social.

Anul acesta evenimentul este organizat pentru Casele de tip familial „Adolescența” și „Izvorul Tămăduirii” din cartierul Oarda de Jos, așezăminte care ocrotesc 24 de copii și tineri. Cele două așezăminte sunt coordonate de către Părintele paroh Dan Ioan Mihail, paroh în parohia Oarda de Jos și doamna preoteasă Cristina Dan.

Evenimentul face parte din cadrul programului de activități din anul 2019, an omagial al satului românesc și se desfășoară cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Irineu, Arhiepiscopul Alba Iuliei. Mulțumim artiștilor, organizatorilor și participanților la eveniment și rugăm pe Împăratul Cerurilor să răsplătească pe toți binefăcătorii celor aflați în nevoi, care primesc pe această cale puțin din sufletul și din viața noastră, făcându-le sărbătorile mai liniștite.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...