Rămâi conectat

Ştirea zilei

8-10 decembrie 2022| BAZAR de Crăciun la Alba Iulia, organizat în curtea Liceului Tehnologic Dorin Pavel: Ateliere, scenete și standuri îi așteaptă pe vizitatorii mari și mici

URSALEȘ Iulian

Publicat

în

BAZAR de Crăciun la Alba Iulia, organizat în curtea Liceului Tehnologic Dorin Pavel: Ateliere, scenete și standuri îi așteaptă pe vizitatorii mari și mici

Elevii și cadrele didactice din clasele Waldorf, din cadrul Liceului Tehnologic „Dorin Pavel” din Alba Iulia, vor organiza în cursul acestei săptămâni un Bazar de Crăciun, plin de activități pentru curioșii de toate vârstele.

Astfel, în cursul zilelor de joi, vineri și sâmbătă, oaspeții acestui Bazar se vor putea bucura de diferite ateliere și scenete puse la cale de către organizatori, iar diversele standuri de bunătăți îi vor aștepta pe tot cuprinsul evenimentului.

PROGRAMUL BAZARULUI DE CRĂCIUN

JOI, 8 decembrie

16.00-16.30 – Moment deschidere eveniment;
16.30-17.00 – Atelierul Moment artistic cls. a II-a Liceul de Arte Regina Maria;
17.00-18.00 – Atelier decorat prin tehnica șervetelului, Palatul copiilorAlba Iulia;
18.00-19.00 – Atelier de poveste cu Laura Iviniș, Asociația Cu copiii la povești;
19.00-20.00 – Sa colindam Impreuna!- atelier de colinde în jurul bradului.

Elit - Gustul Desăvârșit

Vineri, 9 decembrie

16.00-17.30 – Atelierul Fabrica de jocuri- Marius Șușman;
16.00-16.30 – Ateliere Decoreaza o turta dulce!
16.30-17.30 – AtelierulInvața o colinda!
17.30-18.00 – Atelierul Moment artistic, Palatul copiilorAlba Iulia;
18.00-19.00 – Moment artistic AIBD – Alba Iulia Brass and Drums- Petru Adam;
19.00-20.00 – Atelier de poveste cu Laura Iviniș, Asociația Cu copiii la povești;

Citește și: MESAJE de CRACIUNUrări de CrăciunFelicitări de Crăciun

Sâmbătă, 10 decembrie

16.00-17.30 – Atelierul Fabrica de jocuri- Marius Șușman;
16.00-17.30 – Ateliere Decoreaza o turta dulce!
17.30-18.30 ・Atelierul Invața o colinda!- Adi Roșiu;
18.30-19.00 – Sceneta de Craciun, clasele Waldorf , Liceul Tehnologic Dorin Pavel;
19.00-20.00 – Atelier de poveste cu Laura Iviniș, Asociația Cu copiii la povești.

*Standul BAUTURI CALDE este deschis zilnic intre 16.00-20.00;
*Standul CAMARA BUNICII cu vanzare de produse de casa ・cozonaci, fursecuri, gemuri, siropuri, prajituri, este deschis
zilnic intre 16.00-20.00;
*Standuri de vanzare obiecte faurite de copii, parinți sau profesori este deschis zilnic intre 16.00-20.00;
*Stand colectare donații pentru cauze nobile, sub sloganul Adopta o darnicie! este deschis vineri și sambata intre orele
16.00-20.00.


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Ziarul Unirea și pe GOOGLE ȘTIRI


Publicitate

Ştirea zilei

FOTO VIDEO| ACCIDENT MORTAL cu trei victime pe DN 17C: A fost activat planul roşu de intervenţie

Ziarul Unirea

Publicat

în

ACCIDENT MORTAL cu trei victime pe DN 17C: A fost activat planul roşu de intervenţie

Un autocar cu zeci de pasageri şi un autoturism au fost implicate, duminică seară, într-un accident, pe DN 17C, în judeţul Bistriţa-Năsăud, primele informaţii arătând că persoanele din autoturism sunt încarcerate. Autorităţile au declanşat Planul roşu de intervenţie, informează News.ro.

UPDATE: ”În urma evaluării medicale, au fost identificate 4 victime (ocupanți din auto), dintre care 3 persoane decedate și 1 persoană care a primit îngrijiri medicale la fața locului, dar care nu necesită transport la spital.

Elit - Gustul Desăvârșit

Pasagerii din autocar nu au suferit vătămări și își vor continua deplasarea cu un alt mijloc de transport către Sighetu Marmației.

Planul Roșu de Intervenție a fost dezactivat”, anunță ISU.

Potrivit ISU Bistriţa-Năsăud, două echipaje de descarcerare, trei ambulanţe SMURD şi un echipaj de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean Bistriţa-Năsăud intervin în localitatea Telciu, la un accident rutier produs între un autocar şi un autoturism, pe DN 17C.

Din primele informaţii, persoanele din autorurism sunt încarcarate.

”În autocar se aflau aproximativ 35-40 de persoane care, din datele avute până în prezent, nu au nevoie de îngrijiri medicale”, a transmis sursa citată.

Ulterior, a fost alocat suplimentar încă un echipaj de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean Bistriţa-Năsăud.

A fost activat Planul roşu de intervenţie pentru judeţul Bistriţa-Năsăud.


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Ziarul Unirea și pe GOOGLE ȘTIRI


Citește mai mult

Ştirea zilei

FOTO| LECȚIE de spirit civic, în ALBA: Mai mulți voluntari au strâns gunoaiele lăsate în urmă de cei nepăsători

Ziarul Unirea

Publicat

în

LECȚIE de spirit civic, în ALBA: Mai mulți voluntari au strâns gunoaiele lăsate în urmă de cei nepăsători

Un grup de voluntari din Alba au devenit adevărate modele de spirit civic, după ce au curățat gunoaiele împrăștiate de mai mulți trecători, pe un drum din județul nostru, îngropat în deșeuri.

Ziarulunirea.ro a scris pentru prima dată despre această situație neplăcută în cursul zilei de ieri, 7 ianuarie.

„Duminică fiind, de dimineață ne-am dus la biserică, am mulțumit pentru săptămâna care-a fost si acum la amiază, ne cerem si iertare că n-am odihnit creștinește cum ar fi trebuit…

Elit - Gustul Desăvârșit

DAR cu nădejde spre mai bine, AM INTERVENIT ȘI REZOLVAT cu bucurie”, au fost cuvintele unui cetățean, care a ajutat la strângerea deșeurilor.

Îmbunătățirea infrastructurii și crearea unor condiții mai bune pentru cei care aleg să călătorească în timpul liber nu reprezintă tot timpul un avantaj pentru localnici.

CITEȘTE ȘI: Paradox într-un sat din ALBA: Munți de gunoaie, după ce un drum a fost renovat. „Înainte să fie asfaltat nu era gunoi deloc”

Acest lucru a fost din păcate învățat și de către locuitorii unui sat din Alba, care s-au trezit, peste noapte, sufocați de gunoaie.

„De când s-a renovat drumul ce leagă Ciugud de Sântimbru, foarte multe persoane vin să se destingă, iar de când a început să fie foarte circulabil, s-a strâns foarte foarte mult gunoi. Mai ales prezervative , pungi de McDonald’s și multe pahare de cafea. Înainte că drumul să fie asfaltat nu era gunoi deloc.

În fiecare seară aproape văd mașini în locurile astea.”, au fost cuvintele cititorului ziarulunirea.ro, care au însoțit fotografiile trimise pe adresa redacției.


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Ziarul Unirea și pe GOOGLE ȘTIRI


Citește mai mult

Ştirea zilei

Mircea Goia, noul director general adjunct al CUPRUMIN ABRUD: Este un inginer minier și un profesionist în domeniu, cu o carieră lungă în companie

URSALEȘ Iulian

Publicat

în

Mircea Goia, noul director general adjunct al CUPRUMIN ABRUD: Este un inginer minier și un profesionist în domeniu, cu o carieră lungă în companie

Compania Cuprumin Abrud are, începând din data de 5 ianuarie 2023, un nou director general adjunct la cârma sa, în persoana inginerului Mircea Goia.

Originar din comuna Lupșa, Mircea Goia are o experiență de 30 de ani în interiorul companiei.

Elit - Gustul Desăvârșit

De asemenea, pe lângă vasta sa experiență în acest domeniu, este și inginer minier de profesie, în trecut ocupând funcția de director de producție și șef de carieră din anul 2009.

Contactat de ziarulunirea.ro, noul director general adjunct al Cuprumin Abrud a transmis o serie de informații referitoare la obiectivele sale pe termen scurt și lung, în fruntea companiei.

„Când ești la conducerea unei astfel de companii, primul obiectiv îl reprezintă asigurarea unor salarii motivante pentru angajați. Ne bucurăm de o echipă bună în prezent, cu oameni capabili și pot spune că am crescut în această companie.

Mai apoi, sunt necesare o serie de lucrări de reparație la linia 2 de flotare, parte a uzinei de preparare, care vor avea loc începând cel mai probabil cu lunile aprilie-mai.”

Mai mult, documentația tehnică pentru noua licență de exploatare este la rândul său o prioritate pentru conducerea companiei, afirmă inginerul Mircea Goia, CupruMin SA aflându-se în acest moment în al patrulea an de exploatare, din cei cinci acordați.

CupruMin SA exploatează în acest moment cel mai mare și important zăcământ de cupru de pe teritoriul României, cu un procent de peste 60% din rezervele țării.

În acest moment, potrivit lui Mircea Goia, s-a exploatat sub 10% din acest potențial.

„Trebuie să extindem și capacitatea de depozitare a sterilului rezultat, deoarece ne apropriem la capacitatea maximă a acesteia”, a mai transmis noul director general adjunct al companiei, pentru ziarulunirea.ro.

Astfel, cel mai nou membru al conducerii CupruMin Abrud este optimist față de viitorul companiei în care și-a petrecut 30 de ani din viață și, de asemenea, crede că situația acesteia se va îmbunătăți de la an la an.


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Ziarul Unirea și pe GOOGLE ȘTIRI


Citește mai mult

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Știrea Ta

Politică Administrație

Sport

Monden

Opinii Comentarii

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2022 Ziarul Unirea