Rămâi conectat

Economie

6 sfaturi pentru a cumpăra frigiderul perfect în 2023 (P)

Andreea Ștefan

Publicat

în

Achiziționarea unui frigider nou nu este o decizie ușoară. Există atât de multe stiluri, caracteristici și mărci diferite din care puteți alege, încât poate fi copleșitor. Există o mulțime de alegeri bune și rele atunci când vine vorba de alegerea frigiderului. Cu toate acestea, atunci când este în joc prospețimea produselor dvs., nu puteți miza pe o posibilitate 50-50. Trebuie să alegeți frigiderul potrivit. Astfel, cumpărarea celui potrivit necesită o bună judecată și o excelentă luare de decizii.

Ghidul de mai jos ar trebui să vă ofere câteva sfaturi cu privire la ce să căutați la următoarea achiziție de frigider. Alegerea unui frigider bun se poate baza pe calitatea caracteristicilor sale. Există o mulțime de aspecte de calitate pe care ar trebui să le luați în considerare atunci când vă cumpărați frigiderul. Eficiența energetică este o calitate importantă, la fel ca și tipul de frigider pe care îl doriți.

Iată alte câteva calități care vă vor ghida spre cel mai bun frigider pe care îl puteți obține în acest moment.

Tipuri

Luați întotdeauna în considerare diferitele tipuri de frigider înainte de a ieși la cumpărături. Este necesar dacă vreți să alegeți ce este cel mai bun pentru bucătăria dvs.

Elit - Gustul Desăvârșit

Există patru tipuri de bază de frigidere și anume: french door, side-by-side, cu congelator în partea de sus sau jos. Fiecare stil oferă caracteristici semnificative, dar numai unul dintre ele s-ar putea să se potrivească gustului și stilului dvs. de viață.

Un frigider french door are două uși care se deschid spre exterior și un congelator în partea de jos, în timp ce un side-by-side are, de asemenea, două uși, dar are un congelator în partea de jos, alături de un alt frigider.

Cu toate acestea, unele combine frigorifice au un congelator în partea de sus și un frigider în partea de jos, în timp ce altele au un congelator în partea de jos și un frigider deasupra.

Alegeți cel mai bun frigider care se potrivește stilului dvs. de viață. De exemplu, dacă sunteți mai degrabă genul de om de birou, atunci puteți opta pentru un congelator în partea de jos, astfel încât să puteți lua pur și simplu orice din frigider fără să vă aplecați.

Dimensiune

Primul lucru pe care trebuie să-l luați în considerare este dimensiunea frigiderului dumneavoastră. Câte alimente intenționați să depozitați? O familie mică va avea probabil nevoie de un model mai mic, în timp ce dacă aveți o familie numeroasă sau primiți des oaspeți, atunci poate că un frigider sau o lada frigorifica mai mare ar fi mai potrivite pentru dumneavoastră.

Într-o altă notă importantă, dacă vorbim despre dimensiunea frigiderului pe care plănuiți să îl cumpărați, trebuie să țineți cont și de dimensiunea locuinței dvs. Mulți oameni încearcă să ia ce e mai bun din prima, dar nu țin cont de dimensiunea locuinței lor, ceea ce se termină cu frigiderul care iese în evidență într-un mod negativ.

Eficiența energetică

Următorul lucru pe care trebuie să-l căutați la un frigider este eficiența energetică. Frigiderele sunt cea mai mare sursă de consum de energie electrică din gospodărie, fiind pe locul doi după încălzire și răcire. Ar trebui să căutați un rating care să vă spună cât vă va costa pe an consumul de energie electrică (KWh).

Dacă vă uitați la rating, veți putea estima cât vă va costa factura și veți putea economisi mulți bani pe termen lung, făcând o achiziție inteligentă.

Caracteristici

Frigiderele vin cu o varietate de caracteristici care pot fi sau nu importante pentru dumneavoastră. Unele modele de frigider Beko sunt echipate cu alarme de ușă, care vă anunță dacă ușile frigiderului au fost lăsate deschise prea mult timp. Alte opțiuni includ mașini de gheață, distribuitoare de apă filtrată, controale digitale ale temperaturii și multe altele.

Aspect

Bineînțeles, aspectul este un aspect important atunci când vine vorba de achiziționarea unui frigider. Ar trebui să vă gândiți la bucătăria dvs. și la modul în care unitatea se potrivește cu decorul acesteia. Există o varietate de culori, stiluri și finisaje disponibile pentru a alege, astfel încât puteți găsi întotdeauna unul care să vă convină.

Garanție

În cele din urmă, ar trebui să verificați întotdeauna garanția înainte de a cumpăra un frigider. Căutați una care să acopere piesele și manopera în cazul în care ceva nu merge bine după cumpărare. Departamentul de servicii pentru clienți al companiei este, de asemenea, un aspect care trebuie verificat, așa că încercați să găsiți recenzii despre ei online sau întrebați-vă prietenii dacă au avut de-a face cu ei recent.

Cumpărarea unui frigider nou nu este o sarcină ușoară, dar sperăm că acest ghid te-a ajutat. Cu puțină cercetare și planificare, ar trebui să puteți găsi frigiderul perfect care să se potrivească stilului de viață al familiei dumneavoastră. Nu este nevoie să mergeți să căutați cele mai bune frigidere din 2023, mai degrabă, cumpărați ceea ce aveți nevoie.


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Ziarul Unirea și pe GOOGLE ȘTIRI


Publicitate

Economie

Anunț începere proiect „REFACEREA CAPACITĂȚII DE REZILIENȚĂ A SOCIETĂȚII SPERANTA E.L. SRL”

Andreea Ștefan

Publicat

în

Comunicat de presă

Societatea SPERANTA E.L. SRL, cod de identificare fiscală 3704230, înregistrată la Registrul Comerțului sub nr. J1/112/1993, în calitate de Beneficiar, implementează începând cu data de 10.02.2023 proiectul cu titlul „REFACEREA CAPACITĂȚII DE REZILIENȚĂ A SOCIETĂȚII SPERANȚA E.L. SRL” , RUE 1484, Cod SMIS 160384, în baza contractului de finanțare nr. 973/POC/411/AS încheiat cu Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene, în calitate de Autoritate de Management pentru Programul Operațional Competitivitate.

Elit - Gustul Desăvârșit

Obiectivul general al proiectului constă în consolidarea poziției pe piață a firmei în domeniul transporturilor, dupa pierderea suferite în contextul crizei economice generate de pandemia de COVID-19.

Rezultatele finale în urma implementării proiectului determinate de atingerea obiectivelor general și specifice sunt:

  1. Dotarea societății cu mijloace fixe performante, care vor asigura transportul în timpi optimi și la un nivel calitativ superior, optimizării procesului și asigurarea protejării mediului înconjurător în urma utilizării unor mașini prietenoase cu mediul prin reducerea emisiilor poluante.
  2. Creșterea productivității muncii în anul 3 de sustenabilitate.
  3. Menținerea locurilor de muncă existente la nivelul anului 2020 în vederea reducerii fluctuației de personal, având un impact pozitiv asupra activității societății deoarece îi oferă stabilitate.

Valoarea totală a proiectului este de 4.318.750,41 lei.

Valoarea totală a finanţării nerambursabile este în sumă maximă de 2.348.697,59 lei, formată din:FEDR/FC/FSE/ILMT: 1.967.409,69 lei și Buget național: 381.287,90 lei, echivalentă cu 65% din valoarea totală eligibilă aprobată.

Perioada de implementare a proiectului de la data de 10.02.2023, data semnării contractului de finanțare cu Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene, în calitate de Autoritate de Management pentru Programul Operațional Competitivitate 2014-2020 și până la data de 31.12.2023.

Proiect co-finanţat din Fondul European de Dezvoltare Regională prin Programul Operaţional Competitivitate 2014-2020.

Date de Contact

SPERANTA E.L. SRL

Sediu social: Str. Garii, FN, Localitatea Cetatea de Baltă, județul Alba, România

Reprezentant legal: Natanael NAGY

Telefon: 0744335776

E-mail: [email protected]

„Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României”

Comunicat 17 martie 2023

Comunicat 18 martie 2023


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Ziarul Unirea și pe GOOGLE ȘTIRI


Citește mai mult

Economie

Anunț începere implementare proiect „Râpa Robilor Aiud – Lucrări de construire biserică și chilii, corp F”, beneficiar MĂNĂSTIREA ORTODOXĂ ÎNĂLȚAREA SFINTEI CRUCI, AIUD

Andreea Ștefan

Publicat

în

Anunț începere implementare proiect

Beneficiar: MĂNĂSTIREA ORTODOXĂ ÎNĂLȚAREA SFINTEI CRUCI, AIUD

Elit - Gustul Desăvârșit

MĂNĂSTIREA ORTODOXĂ ÎNĂLȚAREA SFINTEI CRUCI, AIUD anunță începerea activităților pentru implementarea proiectului „Rapa Robilor Aiud – Lucrări de construire biserică și chilii, corp F”, finanțat din bugetul Planului Național de Redresare și Reziliență (PNRR), Pilonul 4: Coeziune socială și teritorială, Componenta C11.Turism si Cultură, Investiția I2. Modernizarea/Crearea de Muzee și Memoriale.

Obiectiv general: Obiectivul acestei investiții este de a contribui la dezvoltarea turismului cultural prin modernizarea/crearea muzeelor și memorialelor dedicate opresiunii și conflictelor.

Obiectiv specific al proiectului: Obiectivul specific acestei investiții este de a construi biserica și chilii, corp F, pentru Rapa Robilor Aiud.

Activități principale ale proiectului sunt:

*Lucrări de construcții și instalații (arhitectură-finisaje interioare, acoperiș – panouri tristat, acoperiș – atic,  arhitectură-finisaje exterioare, rezistență – corp F
*Servicii dirigenție de șantier;
* Servicii de informare și publicitatea pentru proiect;
*Servicii de marketing și promovare;

*Servicii de digitalizare;

*Servicii de audit financiar;

Cod proiect: PNRR C11-I2-9
Valoarea totală a proiectului: 2.723.302,00 lei;
Valoarea maximă a finanțării nerambursabile: 2.274.287,40 lei;
Valoarea eligibilă din PNRR: 2.274.287,40 lei;

Valoarea TVA aferentă cheltuielilor eligibile din PNRR: 432.114,60 lei;
Valoarea totală neeligibilă: 16.900,00 lei;
Perioada de implementare a proiectului: 17 octombrie 2022 – 30 iunie 2026;
Apel de proiecte gestionat de Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației finanțat din fonduri europene prin Programul Național de Redresare și Reziliență al României și din fonduri naționale”

STAREȚ,
VARVARUC CIPRIAN MARIUS

„Conținutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României”


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Ziarul Unirea și pe GOOGLE ȘTIRI


Citește mai mult

Economie

Comunicat de presă pentru finalizarea proiectului „Granturi pentru capital de lucru AGRI-FOOD la SC MONOPOLIS SA“

Andreea Ștefan

Publicat

în

Comunicat de presă

Finalizarea proiectului “Granturi pentru capital de lucru AGRI-FOOD la SC MONOPOLIS SA“ din cadrul schemei de ajutor de stat instituită prin ORDONANȚA DE URGENȚĂ nr. 61 din 06 mai 2022 privind unele măsuri pentru acordarea de microgranturi și granturi pentru capital de lucru entităților din domeniul agroalimentar cu finanțare din fonduri externe nerambursabile

Numele, date de identificare și sediul beneficiarului: SC MONOPOLIS SA, cu sediul în jud. Alba, localitatea Cîmpeni, str. Arieșului, nr.10, înregistrată sub nr. J 01/442/1998 la Oficiul Registrului Comerţului, CUI/CIF 11095545.

Elit - Gustul Desăvârșit

Obiectivul general al proiectului a fost reprezentat de: Acordarea de sprijin financiar fonduri externe nerambursabile, aferente Programului Operațional Competitivitate 2014-2020, denumit în continuare POC, în contextul crizei provocate de COVID-19, pentru SC MONOPOLIS SA beneficiar din domeniul agroalimentar prevăzut de O.U.G. nr. 61 din 06 mai 2022 a căror activitate a fost afectată de efectele pandemiei de COVID-19.

Principalele rezultate ale proiectului sunt:

*mentinerea sau suplimentarea numărului de salariaţi faţă de data depunerii cererii de finanţare, pe o perioadă de minimum 6 luni de la data acordării ajutorului de stat, cu excepţia situaţiei în care utilizează lucrători sezonieri sau/şi zilieri.

Valoarea totala a proiectului (RON): 682.810,2

Valoare grant nerambursabil (RON): 593.748

Valoare cofinanțare (RON): 89.062,2

Data începerii şi finalizării proiectului (perioada de implementare): 03.11.2022 – 01.05.2023

Contract de finanțare: Nr. M2-AGRI-2130 din 20-06-2022

Proiect ID POC/1020/4/2/155768 IMM AGRI-FOOD

Proiect cofinanțat din Programul Operațional Competitivitate, Axa prioritară 4 – Sprijinirea ameliorării efectelor provocate de criză în contextul pandemiei de COVID-19 și al consecințelor sale sociale și asupra pregătirii unei redresări verzi, digitale și reziliente a economiei Prioritatea de investiții 4d – Sprijinirea capacității IMM-urilor de a crește pe piețele regionale, naționale și internaționale și de a se angaja în procesele de inovare Obiectiv Specific OS 4.1. – Consolidarea poziției pe piață a IMM-urilor afectate de pandemia COVID-19 Acțiunea 4.1.2 Sprijin pentru capital de lucru

SC MONOPOLIS SA,
Adresa de implementare: Jud. Alba, loc. Cîmpeni
Str. Arieșului nr.10
Administrator Eugen David
Date contact: tel.0754.332.128, mail: [email protected]


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Ziarul Unirea și pe GOOGLE ȘTIRI


Citește mai mult

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Știrea Ta

Politică Administrație

Sport

Monden

Opinii Comentarii

Articole Similare