Rămâi conectat

Politică Administrație

45 de copii cu dizabilități vor beneficia de susținerea CL Alba Iulia în 2014

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Administrația locală din Alba Iulia va susține financiar, în anul 2014, Centrul pentru copii cu dizabilități multiple și Centrul de recuperare în regim de zi ”Prietenii Mariei Beatrice”, acordând o sumă de până la 773 de lei pe lună pentru 45 de copii care beneficiază de tratament medical în aceste instituții.

Astfel, în primul centru, 20 de copii cu vârste între 2 și 16 ani, cu tulburări din spectrul autist, sindromul Down și copii cu întârzieri în dezvoltarea psihomotorie, vor beneficia de tratament de recuperare, abilitare și reabilitare gratuit. Finanțarea se acordă în cadrul parteneriatului încheiat între DGASPC Alba, Serviciul Public de Asistență Socială Alba Iulia și Asociația pentru Consiliere și Asistență Specializată ”ACAS”.

În cazul Centrului ”Prietenii Mariei Beatrice” este vorba de o asociere între CL Alba Iulia, Direcția de Asistență Socială și Asociația non-guvernamentală ”Maria Beatrice”, prin care tratamentul pentru 25 de copii cu afecțiuni neuromotorii și osteoarticulare va fi susținut cu fonduri de la bugetul local.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comunicat de presă | USR Poiana Vadului: Dragomir Avram – Un Om pentru Oameni, la Primăria Poiana Vadului

Bogdan Ilea

Publicat

în

Comunicat de presă | USR Poiana Vadului: Dragomir Avram – Un Om pentru Oameni, la Primăria Poiana Vadului USR Poiana Vadului are deosebita plăcere de a vă prezenta candidatul pentru funcția de primar, domnul Dragomir Avram. Cu o experiență de peste 20 de ani în serviciul comunității, atât ca poștaș, cât și ca viceprimar, Dragomir […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea