40 de sancțiuni, aplicate de către polițiștii din județul Alba, conducătorilor de autovehicule înmatriculate în alte state, în ultima săptămână

Pro România - Misiunea ieșirii din criză

Peste 250 de autovehicule înmatriculate în alte state, care circulă în România, au fost verificate de polițiștii din Alba în ultima săptămână. Pentru nereguli constatate la aceste autovehicule, polițiștii au aplicat 40 de sancțiuni.

În perioada 03 – 11 octombrie 2020, polițiștii Serviciului Rutier Alba au desfășurat o acțiune de verificare a modului în care proprietarii de autoturisme înmatriculate în alte state respectă legislația privind circulația pe drumurile publice din România. La acțiune au participat polițiștii rutieri și cei de la ordine publică cu atribuții pe linie de poliție rutieră.

În aceasta perioadă, au fost verificate 1.786 de autovehicule, dintre care 252 înmatriculate în alte state.

În urma neregulilor constatate, polițiștii au aplicat 865 de sancțiuni contravenționale, din care 40 conducătorilor de autovehicule înmatriculate în alte state.

În cadrul acțiunii au fost reținute 53 de permise de conducere, au fost retrase 23 de certificate de înmatriculare, din care 3 autovehiculelor înmatriculate în alte state și au fost constatate 14 infracțiuni la regimul rutier.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419