Rămâi conectat

Curier Județean

4-6 Septembrie – Roșia Montană Marathon 2020: Curse de alergare, acțiuni de ecologizare și foc de tabără. PROGRAMUL evenimentului

Ziarul Unirea

Publicat

în

După cum anunțam pe 30 Iulie, Roșia Montană Marathon 2020 se anulează. Însă, vă oferim posibilitatea să vă bucurați de frumusețea Roșiei și de primirea călduroasă a localnicilor de aici în weekendul 4-6 Septembrie 2020, în cadrul căruia veți putea alerga într-un mod amical alături de o parte din ambasadorii noștri, puteți lua parte la acțiunea de restaurare a parcului Broadăr, la focul de tabără sau la întâlnirea cu roșienii.

Programul complet al weekendului 4-6 Septembrie de la Roșia Montană

Vineri, începând cu ora 17:00, vom organiza o acțiune de ecologizare la Tăul Brazi unde invităm pe toți cei care vin la Roșia cu ocazia evenimentului.

De la ora 19:00 ne vom întâlni cu grupul de alergători și însoțitorii lor pentru a discuta despre modul cum se vor desfășura cursele, plus ceea ce ne-am propus pentru întreg weekendul.

După această întâlnire, în jurul orei 20:00, sunteți invitați la Casă Petri unde vom organiza Simpozionul Pachamama „Trezirea Visătorului, Schimbarea Visului”, unul dintre evenimentele Maratonului Interior prin care să vedem cum putem constui comunități sustenabile pentru noi și generațiile viitoare.

Sâmbătă, între orele 7:30 – 8:00, vom da startul celor trei curse din Piață Centrală, la fiecare dintre ele participând cel puțin unul dintre ambasadorii Roșia Montană Marathon.

Pentru cei care nu aleargă, avem Drumeția Interconectivității ce va începe imediat după curse alături de un ghid local.

Începând cu ora 14:00 va invităm la un ceaun tradițional în Piață Centrală.

Între 15:30-19:30 vom avea o acțiune de restaurare a Parcului Broadar din zona Pieței Centrale a Roșiei Montane, acolo unde vă așteptăm pe toți pentru a contribui la înfrumusețarea acestui loc de joacă pentru copii.

Cina se va servi la ora 20:00. De la ora 21:00 ne întâlnim la Tăul Brazi în jurul unui foc de tabăra unde vom stă la povești și vom cânta.

Duminică de la 10:00 avem contemplare cu Claudia Ciocîrlan, ambasador Cheile Genelor. De la ora 11:00 facem un tur al școlii Gimnaziale „Simion Balint” din Roșia Montană alături de doamna director pentru a vă prezența ce s-a realizat cu banii adunați de la înscrieri și din donații și de ce ar mai fi nevoie.

La ora 12:30 ne vom întâlni cu câțiva dintre cei mai activi locuitorii ai Roșiei Montane. De la ora 14:00 servim prânzul. După masa de prânz încheiem programul întâlnirii noastre de la Roșia Montană.

Ca o completare a acestei inițiative și pentru a veni în întâmpinarea distanțării cauzate de coronavirus, am creat conceptul de Maraton Interior.

Așa cum spune și sloganul Roșia Montană Marathon, ”Descoperă Traseul spre Inima ta”, acest maraton vă invită să alergați înlăuntrul vostru, și nu pe cărările montane, pentru a vă cunoaște mai bine, pentru a ști ce vă face cu adevărat fericiți, pentru a vă construi o relație de calitate cu voi înșivă și cu cei din jur și pentru a vă atinge adevărata libertate.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Comercianții din Aiud, controlați de polițiști și Protecția Consumatorului: Amenzi de peste 40.000 de lei și mai multe nereguli constatate

Ziarul Unirea

Publicat

în

Comercianții din Aiud, controlați de polițiști și Protecția Consumatorului: Amenzi de peste 40.000 de lei și mai multe nereguli constatate Comercianții din Aiud au fost controlați de polițiștii care au dat amenzi de 41.000 de lei și au constatat mai multe nereguli. Citește și: 72 de șoferi testați pentru droguri sau alcool la volan în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea