Rămâi conectat

Curier Județean

29 aprilie| Concert al trupei Dublu Click la Alba Iulia: Piesele pline de energie vor ajunge la sufletul melomanilor din municipiu

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024
29 aprilie| Concert al trupei Dublu Click la Alba Iulia: Piesele pline de energie vor ajunge la sufletul melomanilor din municipiu

 Trupa Dublu Click este o surpriză pentru muzica românească și chiar dacă e relativ nouă a reușit să cucerească publicul din țară cu piese pline de energie, care ajung la sufletul melomanilor.

Evoluția formației din Alba Iulia este un eveniment pentru lumea muzicală și pentru că trupa are în componența membri din municipiul nostru – Cristi Popovici și Andrei Susa, dar și din Italia, născuți la Verona – Ilaria Sardiello și Tarocco Alex. Ei s-au cunoscut întâmplător, la o repetiție și după 6 luni au reușit să înregistreze un album și să îl lanseze, în direct, la TVR1, în data de 4 februarie 2022.

De atunci, Dublu Click se bucură de succes la fiecare concert și după Timișoara, Cluj-Napoca, Zalău, trupa va susține un concert acasă, la Alba Iulia, vineri, 29 aprilie, la Pub Skit.

Sâmbătă, 30 aprilie, Dublu Click va concerta la Sibiu, iar apoi, în luna mai formația va cânta la Brașov și la Craiova. În această vară, formația albaiuliană va participa la mai multe festivaluri din țară, printre care și Rockfest Transalpina, programat în 30 iulie, unde Dublu Click va susține un recital în deschiderea concertului trupei Cargo.

Fiecare concert al formației Dublu Click este o adevărată sărbătoare pentru iubitorii de pop-rock, membrii trupei fiind impresionați de reacția publicului.

Albumul de debut al formației, intitulat ”Momente”, s-a bucurat de aprecierea publicului prezent în număr mare la fiecare concert susținut de ”Dublu Click”. Albumul ”Momente” este disponibil pe toate platformele de muzică de specialitate (YouTube, Spotify, Deezer, Music. Amazon etc ). Dacă norocul va fi în continuare de partea talentaților artiști locali poate o să-i revedem în concert, la Zilele orașului Alba Iulia, dar până atunci nu ratați concertul de vineri, 29 aprilie, un eveniment pentru lumea muzicii pop-rock.

Dacă vă doriți clipe de relaxare, emoție și muzică bună haideți la întâlnirea cu trupa Dublu Click! Nu veți regreta! Va fi acolo o altă trupă nouă, din Sebeș, ”Aproape vecini”, care va urca pe scenă în deschiderea concertului formației albaiuliene. Dublu Click și invitații săi vă așteaptă, haideți la distracție!


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO: „Ziua pământului” sărbătorită la Sebeș de elevi și preșcolari: Ateliere și diferite activități pentru conştientizarea protecției mediului și a biodiversității

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: „Ziua pământului” sărbătorită la Sebeș de elevi și preșcolari: Ateliere și diferite activități pentru conştientizarea protecției mediului și a biodiversității Ieri, 22 aprilie, aproape 1500 de elevi și preșcolari au primit ghivece și plante din partea municipalității, pentru a susține activitățile educative din „Săptămâna verde”. S-au organizat activități pentru conștientizarea protecției mediului, biodiversității și […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea