Rămâi conectat

Curier Județean

240 de elevi de la Colegiul Militar din Alba Iulia au susținut simularea examenului de Bacalaureat 2016 – FOTO

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În perioada 7-10 martie, cei 240 de elevi din clasele a XI-a și a XII-a din Colegiul Național Militar ,,Mihai Viteazul” au susținut probele scrise în cadrul simulării examenului de bacalaureat național.

Bacalaureat03

Cei din clasele a XI-a au avut emoții pentru probele scrise la limba și literatura română și matematică, în timp ce elevii anului terminal și pentru proba din disciplina la alegere. Această simulare se desfășoară în baza Ordinului M.E.N.C.S 3068/14.01.2016 privind organizarea și desfășurarea simulării probelor scrise ale examenului de bacalaureat național pentru anul școlar 2015-2016.

Bacalaureat04

Eleva caporal Constantinescu Bianca din clasa a XI-a ne-a mărturisit că acest examen a fost pe măsura și la nivelul pregătirii care se face în colegiul militar. Eficacitatea acestei simulări constă, în primul rând, în faptul că își pot evalua nivelul cunoștințelor și competențelor și își  pot face o analiză, împreună cu cei din clasa a XII-a, asupra materiei de examen și a disciplinelor din proba la alegere.

Bacalaureat02

Pentru cei din anul terminal, elevul sergent Bogdan Marcu ne-a împărtășit mulțumirea proprie privind modul cum s-a descurcat la aceste simulări și satisfacția faptului că a meritat efortul, implicarea și seriozitatea muncii din cei patru ani. Speră că vor trece cu brio și peste examenele din vară, continuând tradiția performanței din colegiul uniformelor albastre din Alba Iulia. (V.N.)

Text și foto Daniela Filimon

Bacalaureat01


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Sauvignon Blanc, sec, din 2023 de la Ciumbrud este sortimentul câștigător la Concursul de Vinuri Dedicat Micilor Porducători din Alba: Ce alte vinuri au mai fost premiate

Bogdan Ilea

Publicat

în

Sauvignon Blanc, sec, din 2023 de la Ciumbrud este sortimentul câștigător la Concursul de Vinuri Dedicat Micilor Porducători din Alba: Ce alte vinuri au mai fost premiate Ieri, 23 aprilie, la Sâncrai a avut loc Concursul de Vinuri Dedicat Micilor Porudcători din Județul Alba. Printre câștigători se află sortimentele Sauvignon Blanc, din Ciumbrud, Muscat Ottonel, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea