Rămâi conectat

Curier Județean

24 martie: „Comedia Neagră”, spectacol umanitar al Grupului Skepsis, pentru ajutorarea refugiaților ucraineni

Ziarul Unirea

Publicat

în

24 martie: „Comedia Neagră”, spectacol umanitar al Grupului Skepsis, pentru ajutorarea refugiaților ucraineni

Grupul Skepsis vă prezintă Joi, 24.03.2022, ora 19.00, la Casa de Cultură a Studenților Alba Iulia spectacolul Comedia Neagră, după Peter Shaffer – un spectacol în care intriga se țese treptat între lumină și întuneric, unde șansa poate să surâdă dar și să lovească în mod neașteptat personajele, care deși se așteaptă la ce e mai bun, vor trebui să fie pregătite pentru orice.

Comedia Neagră este un spectacol care ne vorbește despre dragoste, despre lupta pentru afrmare, despre șansă și neșansă, despre minciună și sinceritate.

Și fiindcă teatrul este o artă care subliniază importanța cieziunii sociale și a empatiei, întâlnirea din seara de Joi va avea un caracter umanitar.

Grupul Skepsis, împreună cu Fundația ”Inter-Art” Aiud, susține eforturile de ajutorare a refugiaților din Ucraina – intrarea este liberă și toate donațiile strânse la acest spectacol vor fi direcționate spre ajutorarea unor familii de refugiați care ajung în Alba Iulia, cazuri concrete care ne vor fi semnalate de către Municipalitate sau grupul Uniți pentru Ucraina- Alba Iulia.

Primele 25 de donații de 50, 75 sau 120 lei vor fi recompensate cu gravuri originale tipărite manual, tiraj limitat, semnate de Ștefan Balog (artist plastic).

Spectacolul este prezentat în cadrul proiectului Stagiunea cu Skepsis 2022 – un proiect care urmăreşte implicarea tineretului în diversificarea ofertei cultural-artistice a oraşului şi participarea civică la viaţa socioculturală. Prin acest proiect Grupul Skepsis formează tineri actori, dezvoltă colaborări artistice cu artişti din ţară şi din străinătate, pregăteşte şi oferă în mod riguros şi sistematic publicului albaiulian spectacole de teatru şi divertisment pe întreg parcursul anului.

Parteneri: Primăria Municipiului Alba Iulia; Casa de Cultură a Studenţilor Alba Iulia; Fundaţia „Inter-Art” Aiud; Universitatea ”1 Decembrie 1918” Alba Iulia;


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Cu rezultate spectaculoase în campaniile precedente, cercetările arheologice de la Râmeţ şi Oarda continuă şi în 2024

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cu rezultate spectaculoase în campaniile precedente, cercetările arheologice de la Râmeţ şi Oarda continuă şi în 2024 Două şantiere arheologice unde au fost făcute unele dintre cele mai importante descoperiri din ultimii ani din Alba, de la Râmeţ – în zona denumită de localnici „Gugu”, şi la Oarda – zona „Bulza”, vor continua şi în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea