Rămâi conectat

Curier Județean

20 septembrie:Spectacolul „Prinţesa Zulufina”, în premieră la Alba Iulia, în Prefaţa Festivalului Internaţional de Teatru „Poveşti”. Poţi cumpăra bilete online, pentru festival, deja!

Alexandra Mates

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

teatruPe 20 septembrie sunteţi invitaţi din nou la teatru. În premieră, spectacolul „Prinţesa Zulufina” , în regia lui Cristian Pepinno, va fi jucată în Prefaţa Festivalului Internaţional de Teatru „Poveşti” Alba Iulia. Festivalul a ajuns în acest an la ediţia cu numărul IX, iar în perioada 1-5 octombrie, vine cu o mulţime de „poveşti” pentru iubitorii de teatru şi cultură. O noutate anul acesta este că biletele pentru spectacolele dedicate tinerilor şi adulţilor pot fi cumpărate şi online, încă de pe acum.

În acest an, Festivalul Internaţional de Teatru „Poveşti” de la Alba Iulia se va desfăşura în perioada 1-5 octombrie, însă până atunci, pentru ca albaiulienii şi nu numai să intre în atmosfera de festival, în 20 septembrie va fi organizată Prefaţa festivalului. Teatrul de Păpuşi „Prichindel” Alba Iulia va aduce, în premieră, în prefaţa marelui eveniment, o nouă piesă în regia lui Cristian Pepinno, fiind vorba despre spectacolul „Prinţesa Zulufina”.

Legat de ceea ce ne rezervă festivalul, „Linişte! Sărut. Acţiune!”, „O…ladă”, „Păi…despre ce vorbim noi aici, Domnule?”, „Însemnările unui nebun”, „How to do everything out of nothing” sunt top 5 „poveşti” de anul acesta. Pentru cei interesaţi, biletele se pot rezerva  AICI . Lumea cumpără deja…


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Metoda ”FOTOGRAFIA”, o nouă escrocherie face victime. Cum a fost păcălit un bărbat din Blaj

Unirea Ziarul

Publicat

în

Metoda ”FOTOGRAFIA”, o nouă escrocherie face victime. Cum a fost păcălit un bărbat din Blaj Mai mulți români au fost înșelați cu zeci de mii de euro prin metoda „Fotografia”, după ce au comandat din Germania. O nouă escrocherie face victime printre români. Mai multe persoane au rămas fără zeci de mii de euro în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea