Rămâi conectat

Curier Județean

2 MARTIE: Stand-up comedy cu vedetele serialului „Las Fierbinţi” – Bobonete şi Văncică, la Alba Iulia

Alexandra Mates

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Stand-up comedyAflaţi într-un turneu naţional, actorii Adrian Văncică şi Mihai Bobonete, ajung pe data de 2 martie la Alba Iulia.  Cei doi sunt cunoscuţi publicului din serialul “Las Fierbinţi”, unde interpretează personajele Bobiţă şi Celentano şi vor aduce pentru publicul curios un spectacol de stand-up comedy, o practică de poveşti şi relatări amuzante într-o notă umoristică şi prietenească, fără recuzită sau alte elemente de decor. Spectacolul va avea loc la Casa de Cultură a Sindicatelor, începând cu ora 19.00, iar preţul unui bilet de intrare este de 35 de lei.

Amatorii de comedie albaiulieni sunt invitaţi duminică, 2 martie 2014, la un spectacol de stand-up comedy de zile mari. Actorii Adrian Văncică şi Mihai Bobonete, cunoscuţi pentru rolurile savuroase pe care le interpretează în cel mai vizionat serial de comedie românesc, ”Las Fierbinţi”, unde intră în pielea simpaticului beţiv Celentano, respectiv a lui Bobita, patronul barului din sat, vin la Alba Iulia într-un spectacol de stand-up comedy, o premieră pentru judeţul Alba.

Aceştia promit o seară plină de umor, cu hohote de râs şi multă voie bună. „Aşteptăm iubitorii de stand-up comedy să vină să ne vadă, este şi momentul oportun pentru fanii „Las Fierbinţi” să ne urmărească în postura de comedianţi. Unii spun despre noi că suntem buni, noi nu zicem nimic, dar le dăm dreptate”, declară Bobonete în stilul-i caracteristic. „Vă garantăm buna dispoziţie şi faptul că o să râdeţi cu gura până la urechi, o să vă recunoaşteţi în glumele noastre şi o să ne împrietenim”, continuă actorul.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Update/ Bărbat decedat în localitatea Boz. A căzut pe stradă în timp ce mergea cu bicicleta

Unirea Ziarul

Publicat

în

Update/ Bărbat decedat în localitatea Boz. A căzut pe stradă în timp ce mergea cu bicicleta. A fost solicitată intervenția unui elicopter SMURD Echipajul SMURD din cadrul Secției de pompieri Sebes a fost solicitat să intervină în localitatea Boz pentru acordarea primului ajutor, unui barbat de aproximatic 50 ani, căzut cu bicicleta, inconștient. La sosirea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea