Rămâi conectat

Actualitate

2-29 septembrie: Programul „Litoralul pentru toţi”. Tarife de la 205 lei pentru un sejur de şase nopţi

Alexandra Mates

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

*Tarifele pentru sejururile de şase nopţi la mare, prin programul „Litoralul pentru toţi”,  încep de la 250 lei/persoană şi pot ajunge până la 985 de lei

Asociaţia Litoral-Delta Dunării, Federaţia Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR) şi Asociaţia Naţională a Agenţiilor de Turism (ANAT) au  lansat, miercuri, programul „Litoralul pentru Toţi”, ediţia de toamnă 2013, care  se va desfăşura în perioada 2 – 29 septembrie.

Pentru a veni în sprijinul turiştilor, lansarea acestei ediţii beneficiază de aceleaşi tarife maximale din ediţia mai-iunie 2013, ceea ce înseamnă că aceste pachete pot avea şi preţuri inferioare acestor plafoane tarifare.

Astfel, tarifele maximale pentru un sejur de şase nopţi pentru o persoană ajung la 205 lei la un hotel de o stea, fără mic dejun, 235 de lei la un hotel de două stele, fără mic dejun, 265 de lei la un hotel de trei stele, fără mic dejun, 315 lei la un hotel de două stele, cu mic dejun, 425 de lei la un hotel de trei stele, cu mic dejun, 485 de lei la un hotel de patru stele, cu mic dejun şi 605 lei la un hotel de cinci stele, cu mic dejun.

La fel ca şi la ediţia precedentă, turiştii beneficiază de o opţiune suplimentară, respectiv varianta „all inclusive”, care asigură toate cele trei mese – servite în regim bufet, băuturi incluse, acces gratuit la locuri de joacă pentru copii, piscine, şezlonguri şi umbrele pe plajă.

Tarifele maximale pentru sejururi all inclusive de 5 nopţi pentru o persoană ajung până la 765 de lei la un hotel de trei stele, 875 de lei la un hotel de patru stele şi 985 de lei la un hotel de cinci stele.

Tarifele indicate exprimă o recomandare maximală, valoarea acestora fiind stabilită de fiecare prestator, se mai arată în comunicatul de presă.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Pentru ce vehicule NU mai e nevoie de ITP. Ce mașini trebuie să facă ITP-ul la 6 luni – lege adoptată în Parlament

Unirea Ziarul

Publicat

în

Pentru ce vehicule NU mai e nevoie de ITP. Ce mașini trebuie să facă ITP-ul la 6 luni – lege adoptată în Parlament Camera Deputaţilor a adoptat, decizional, proiectul de lege privind aprobarea Ordonanţei Guvernului 3/2024 pentru modificarea unor acte normative din domeniul transportului rutier. Astfel, sunt exceptate de la obligaţia de a efectua inspecţia […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea