Rămâi conectat

Curier Județean

193 de sancţiuni în valoare de peste 29.000 de lei aplicate de polițiștii din Alba, în perioada Crăciunului

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În perioada 24-28 decembrie, peste 200 de poliţişti din judeţul Alba au acţionat zilnic pentru ca cetăţenii din judeţul nostru să se poată bucura de Sărbătoarea Crăciunului. În această perioadă nu au fost înregistrate evenimente negative deosebite sau cu impact asupra siguranţei publice şi nici fapte grave, comise cu violenţă. Poliţiştii vor fi la datorie în continuare şi vor acţiona zilnic, în stradă, pentru ca Anul Nou şi minivacanţa din perioada următoare, să fie petrecute fără evenimente negative.

politia-rutieraÎn perioada 24 – 28 decembrie a.c., poliţiştii din Alba au fost la datorie pentru a asigura un climat de ordine şi linişte publică şi au intervenit de fiecare dată cu promptitudine în cazul producerii vreunui eveniment. În această perioadă au fost intensificate acţiunile de menţinere a climatului de siguranţă publică astfel încât nu au fost înregistrate evenimente deosebite.

În cadrul activităţilor desfăşurate, poliţiştii din Alba au constatat 32 de infracţiuni, dintre care 15 de natură judiciară, 9 la regimul rutier, 4 conform Legii nr. 126/1995 privind regimul materiilor explozive şi 4 de altă natură.

Pentru abaterile de la normele contravenţionale, au fost aplicate 193 de sancţiuni, în valoare de 29.460 lei din care 49 pentru nerespectarea normelor privind ordinea şi liniştea publică prevăzute de Legea 61/1991, 142 la O.U.G. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, una la Legea 171/2010 privind stabilirea şi sancţionarea contravenţiilor silvice şi una la alte acte normative.
Totodată, poliţiştii au reţinut 16 permise de conducere în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice din care 4 pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice.

S-a intervenit la 175 de solicitări ale cetăţenilor făcute prin serviciul de urgenţă 112.

În continuare, poliţiştii vor fi zilnic la datorie, pregătiţi să acţioneze pentru prevenirea şi combaterea oricăror evenimente care pot afecta liniştea cetăţenilor şi pentru a interveni atunci când sunt sesizaţi cu privire la comiterea unor fapte antisociale. (Z.U.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Metoda ”FOTOGRAFIA”, o nouă escrocherie face victime. Cum a fost păcălit un bărbat din Blaj

Unirea Ziarul

Publicat

în

Metoda ”FOTOGRAFIA”, o nouă escrocherie face victime. Cum a fost păcălit un bărbat din Blaj Mai mulți români au fost înșelați cu zeci de mii de euro prin metoda „Fotografia”, după ce au comandat din Germania. O nouă escrocherie face victime printre români. Mai multe persoane au rămas fără zeci de mii de euro în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea