18 motive pentru care județul ALBA nu trebuie să uite de comportamentul preventiv în fața COVID 19. Când nu-ți dorești să simți „prima linie”
18 motive pentru care județul ALBA nu trebuie să uite de comportamentul preventiv în fața COVID 19. Când nu-ți dorești să simți „prima linie”
Privită din prisma unui matematician, ori chiar a unei persoane cu un minim elementar al statisticii, ultima săptămână ne relevă o imagine sumbră în lupta împotriva pandemiei COVID 19 în România.
Miercuri, 1 septembrie 2021, Grupul de Comunicare Strategică a dat publicității noul bilanț al pandemiei de COVID-19 în România: 1443 cazuri noi și 21 decese, în România, în ultimele 24 de ore. 293 de oameni internați la ATI
Miercuri, 25 august 2021, Grupul de Comunicare Strategică a dat publicității noul bilanț al pandemiei de COVID-19 în România: 849 de infectări noi și 14 decese, în România, în ultimele 24 de ore: 212 de oameni internați la ATI
Fiecare poate să interpreteze cum dorește, este în fond dreptul fiecăruia, dar se spune, totuși, că drepturile unui om se întind până acolo unde este granița libertățiilor celuilalt.
Sunt cu siguranță o opțiune și scepticismul și comportamentul conștient și preventiv, istoria ne-a învățat că elementele de noutate sunt percepute în mod diferit de la caz la caz și de la individ la individ.
Atunci când nu-ți dorești să realizezi cu adevărat ceea ce este „prima linie”
Mulți medici din România au afirmat, de-a lungul acestei perioade de pandemie, că secția ATI nu este „prima linie” ci ultima șansă înainte de deces, atunci când din varii motive virusul a fost necruțător.
În acest sens am solicitat o cifră exactă a numărului de paturi ATI din județul Alba domnului Alexandru Sinea, director al DSP Alba, fiind prompt informați că în Alba există un număr total de 18 paturi în secțiile ATI după cum urmează: (2) Spitalul Județean de Urgențe Alba Iulia, (2) Spitalul Municipal Blaj, (14) Spitalul Municipal Aiud. Cu precizarea că în cazul în care este nevoie acest număr poate fi suplimentat.
Revenind la perspectiva matematica și, de altfel logică, este lesne de înțeles necesitatea unui comportament preventiv în acestă perioadă ,încă de cumpănă, în care vrem, ori nu vrem, trăim toți și suntem, chiar și involuntar, implicați.
Secțiune Știri sub articolul principal
Urmăriți Ziarul Unirea și pe GOOGLE ȘTIRI
Știri recente din categoria Ştirea zilei
FOTO | Locotenent-colonelul Popa Adrian, șeful de stat major al Batalionului 136 Geniu „Apulum” din Alba Iulia, exemplul liderului modest: „Încerc să le dau spațiu să greșească, dar și să învețe. Nu sunt aici să controlez, ci să sprijin”
FOTO | Locotenent-colonelul Popa Adrian, șeful de stat major al Batalionului 136 Geniu „Apulum” din Alba Iulia, exemplul liderului modest: „Încerc să le dau spațiu să greșească, dar și să învețe. Nu sunt aici să controlez, ci să sprijin” Locotenent-colonelul Popa Adrian, este șeful de stat major al Batalionului 136 Geniu „Apulum” din Alba Iulia. […]
Secțiune Articole Similare
-
Opinii - Comentariiacum 2 zile
VIDEO: Minune de Bobotează. În fiecare an, apele râului Iordan, în care a fost botezat Iisus Hristos, își schimbă cursul
-
Opinii - Comentariiacum 23 de ore
MESAJE de SFANTUL IOAN 2025. Urări, sms-uri şi felicitări de „La mulţi ani” pentru cei care își sărbătoresc onomastica de Sfântul Ioan Botezătorul
-
Opinii - Comentariiacum 22 de ore
Nume care se sărbătoresc de Sfântul Ioan Botezătorul în 7 ianuarie 2025. Aproape două milioane de români își serbează onomastica
-
Opinii - Comentariiacum 5 ore
Mesaje de Sfântul Ion 2025. Urări și FELICITARI de Sf Ioan Botezătorul
-
Ştirea zileiacum 4 zile
Vine popa cu botezul! Câștig spiritual sau cheltuială materială?
-
Opinii - Comentariiacum 2 zile
5 ianuarie, Ajunul Bobotezei, zi de post negru: Tradiţii şi obiceiuri în ziua în care se alungă spiritele rele