Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Societate

ASTĂZI: Concert Andra, reduceri şi tort aniversar, la 5 ani de Alba Mall

Alexandra Mates

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Ce repede trece timpul…parcă ieri sute de albaiulieni păşeau pentru prima dată cu emoţie în cel mai mare spaţiu comercial din oraş. Şi iată, Complexul Comercial Alba Mall împlineşte deja 5 ani de la înfiinţare. Sâmbătă, 17 noiembrie,“Oraşul din Oraşul tău” îşi serbează ziua, iar cu această ocazie conducerea a pregătit un program ce garantează distracţie maximă şi cumpărături avantajoase. Începând cu ora 20.00, în Piaţeta Centrală Alba Mall, va avea loc un super concert Andra, iar de la ora 21.00 va fi servit un mare tort aniversar pentru toţi cei prezenţi.  Desigur şi în aceste momente de sărbătoare, „Oraşul din Oraşul tău” nu se dezminte. Asta deoarece toate magazinele vor sta la dispoziţia împătimiţilor de shopping până la miezul nopţii, cu cele mai bune oferte.

 „Te aşteptăm cu drag la aniversarea Alba Mall, pentru că de 5 ani, suntem Oraşul din Oraşul tău!”, transmit organizatorii.

Spor la shopping şi distracţie plăcută!

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Societate

Opinii - Comentarii

26 aprilie: Ziua Mondială a Proprietăţii Intelectuale

Bogdan Ilea

Publicat

în

26 aprilie: Ziua Mondială a Proprietăţii Intelectuale În fiecare an, la 26 aprilie este marcată Ziua Mondială a Proprietăţii Intelectuale. În 2000, statele membre ale Organizaţiei Mondiale a Proprietăţii Intelectuale (WIPO) au desemnat ziua de 26 aprilie, dată la care, în 1970, a intrat în vigoare convenţia de înfiinţare a WIPO, ca zi dedicată recunoaşterii […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea