Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Curier Județean

16 autobuze electrice și 20 de stații de încărcare, în Municipiul Aiud. A fost semnat contractul pentru achiziție

BONTEA Alexandru

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

16 autobuze electrice și 20 de stații de încărcare, în Municipiul Aiud. A fost semnat contractul pentru achiziție

Astăzi, 24 februarie, a fost semnat contractul pentru furnizarea celor 16 autobuze electrice care vor asigura transportul în comun din municipiul Aiud.

Contractul a fost semnat cu SC ANADOLU AUTOMOBIL ROM SRL, singurul ofertant prezent în cadrul licitației publice, are o valoare a achiziției de 22.032.000 lei fără TVA și include:

Victor Negrescu - Alegeri Europarlamentare - 2024
  • 16 autobuze electrice
  • 16 stații de încărcare lente
  • 4 stații de încărcare rapide

Proiectul va contribui semnificativ la reducerea emisiilor de carbon din oraș, ceea ce va avea un impact pozitiv asupra mediului înconjurător și sănătății publice. În al doilea rând, aceste autobuze electrice vor fi mai silențioase și mai confortabile decât autobuzele cu motor combustie internă, ceea ce va face transportul public mai atractiv pentru călători. În sfârșit, cu aceste autobuze electrice, Aiudul va avea un sistem de transport public modern, demn de un oraș al Uniunii Europene. Aceasta este o veste minunată pentru aiudeni.

„Transport public ecologic în municipiul Aiud” este un proiect cofinanțat din Fondul European de Dezvoltare Regională prin Programul Operaţional Regional 2014-2020, Axa prioritară 3, Prioritatea de investiții 4e, Obiectiv specific 3.2, apelul de proiecte nr. POR/2017/3/3.2/1/7 REGIUNI. Ne așteptăm ca implementarea acestuia să aibă un impact pozitiv semnificativ asupra orașului și suntem nerăbdători să vedem aceste autobuze electrice pe drumurile noastre cât mai curând posibil!


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

INCENDIU de vegetație uscată la Crăciunelu de Jos: Intervin pompierii

Ziarul Unirea

Publicat

în

INCENDIU de vegetație uscată la Crăciunelu de Jos: Intervin pompierii Un incendiu de vegetație uscată a izbucnit luni, 27 mai 2024, în localitatea Crăciunelu de Jos. Au intervenit pompierii cu o autospecială. Citește și: Incident rutier la Alba Iulia: Țeavă de gaz acroșată de un autoturism pe strada Petru Dobra Garda de intervenție Blaj intervine […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea