Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Sport

16 aprilie: Finala Campionatului de Fotbal organizat de Liga Studenților din Universitatea „1 Decembrie 1918” Alba Iulia, pe terenul Liceului Tehnic „Dorin Pavel”

Ziarul Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

16 aprilie: Finala Campionatului de Fotbal organizat de Liga Studenților din Universitatea „1 Decembrie 1918” Alba Iulia, pe terenul Liceului Tehnic „Dorin Pavel”

Pe data de 16 aprilie, ora 18:00, va avea loc finala Campionatului de Fotbal organizat de Liga Studenților din Universitatea „1 Decembrie 1918” Alba Iulia, locația fiind terenul Liceului Tehnic „Dorin Pavel”.

Citește și: Vineri, Metalurgistul Cugir – CSM Unirea Alba Iulia, derby „de Alba” | În play-off, ACS Mediaș – CS Universitar Alba Iulia

Acest campionat are ca scop promovarea sportului în rândul tinerilor și încurajarea interacțiunii între studenți, nu doar în mediul academic, ci și la diverse activități extracurriculare.

Campionatul s-a desfășurat pe parcursul a 3 săptămâni, fiind înscrise în joc 2 echipe de fete și 6 echipe de băieți, dintre care, prin faze eliminatorii, au rămas doar 3 echipe ale băieților care se vor lupta pentru locul 1, iar echipele fetelor se duelează pe parcursul a mai multor meciuri pentru a decide câștigătoarele.

LSUA menționează că evenimentul nu tinde să fie doar o demonstrație de talent și dedicare, ci și o oportunitate excelentă pentru studenți de a lega prietenii bazate pe un hobby comun, fotbalul. Pentru câștigători, s-a pregătit o mică surpriză, fapt posibil datorită sponsorilor acestui proiect: Macrom Auto Speed și Florida Construct.

Proiectul fiind la prima ediție, sperăm să devină o tradiție anuală organizată de studenți pentru studenți.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Avântul Reghin – CSM Unirea Alba Iulia 3-1 (0-0), în penultima rundă din play-out | „Alb-negrii”, la primul eșec din 2024!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Deja campioană a play-out-ului, CSM Unirea Alba Iulia a pierdut primul meci din 2024, 1-3 (0-0), în deplasare cu Avântul Reghin, în penultimul meci al sezonului. Albaiulienii au deschis scorul, dar Avântul a întors rezultatul și a câștigat, toate golurile fiind marcate în ultima jumătate de oră, de jucători intrați în actul secund. În „orașul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea