Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

16 aprilie: Finala Campionatului de Fotbal organizat de Liga Studenților din Universitatea „1 Decembrie 1918” Alba Iulia, pe terenul Liceului Tehnic „Dorin Pavel”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

16 aprilie: Finala Campionatului de Fotbal organizat de Liga Studenților din Universitatea „1 Decembrie 1918” Alba Iulia, pe terenul Liceului Tehnic „Dorin Pavel”

Pe data de 16 aprilie, ora 18:00, va avea loc finala Campionatului de Fotbal organizat de Liga Studenților din Universitatea „1 Decembrie 1918” Alba Iulia, locația fiind terenul Liceului Tehnic „Dorin Pavel”.

Citește și: Vineri, Metalurgistul Cugir – CSM Unirea Alba Iulia, derby „de Alba” | În play-off, ACS Mediaș – CS Universitar Alba Iulia

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Acest campionat are ca scop promovarea sportului în rândul tinerilor și încurajarea interacțiunii între studenți, nu doar în mediul academic, ci și la diverse activități extracurriculare.

Campionatul s-a desfășurat pe parcursul a 3 săptămâni, fiind înscrise în joc 2 echipe de fete și 6 echipe de băieți, dintre care, prin faze eliminatorii, au rămas doar 3 echipe ale băieților care se vor lupta pentru locul 1, iar echipele fetelor se duelează pe parcursul a mai multor meciuri pentru a decide câștigătoarele.

LSUA menționează că evenimentul nu tinde să fie doar o demonstrație de talent și dedicare, ci și o oportunitate excelentă pentru studenți de a lega prietenii bazate pe un hobby comun, fotbalul. Pentru câștigători, s-a pregătit o mică surpriză, fapt posibil datorită sponsorilor acestui proiect: Macrom Auto Speed și Florida Construct.

Proiectul fiind la prima ediție, sperăm să devină o tradiție anuală organizată de studenți pentru studenți.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

În Vinerea Mare, etapă în cel de-al 3-lea eșalon | Vezi programul conjudețenelor

Dan HENEGAR

Publicat

în

În Vinerea Mare, 3 mai, de la ora 18.00, se dispută o nouă etapă în eșalonul terț, două dintre conjudețene evoluând acasă (CSU Alba Iulia și Industria Galda de Jos), iar celelalte două pe terenuri străine (CSM Unirea Alba Iulia și Metalurgistul Cugir). *CS Universitar Alba Iulia (locul 4, 34 de puncte) – ACS Mediaș […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea