Ziarul Unirea

15 persoane salvate de ger, în doar 24 de ore

TECHNOVA - Înlocuiește-ți centrala

În judeţul Alba patrulele comune cu forţe ale Ministerului Administraţiei şi Internelor împreună cu personalul Serviciului Judeţean de Ambulanţă au depistat într-o singură zi, 30-31 ianuarie, 15 persoane vulnerabile, care erau expuse pericolului temperaturilor foarte scăzute. Acestea au fost transportate cu ambulanţele la Unitatea de Primire Urgenţe Alba (3 cazuri), Centrul de Primiri Urgenţe Sebeş (2 cazuri), Centrul de Primiri Urgenţe Aiud (1 caz), Spitalul de Pneumoftiziologie Aiud (1 caz), Centrul Social Filantropia Alba Iulia (5 cazuri), Căminul de bătrâni Sebeş (3 cazuri).

Pe toată perioada de cod galben şi portocaliu din ultimele zile, la nivelul judeţului

ELIT

s-au înregistrat în total 33 cazuri sociale sau de persoane cu hipotermie cărora li s-a asigurat un adăpost temporar pe toată perioada geroasă.

În ceea ce priveşte alimentarea cu utilităţi a consumatorilor din Alba, nu au fost până în acest moment, sesizări de nefuncţionare în regim normal a acestora.

Pentru orice fel de probleme care vă pun în pericol sănătatea sau bunurile materiale, nu ezitaţi să sesizaţi autorităţile care, conform legii, sunt obligate să vă ajute.

foto: arhivă

Bogdan PRESECAN

Email:bogdanpresecan@yahoo.com
Tel: 0734.771.136