Rămâi conectat

Curier Județean

15 persoane salvate de ger, în doar 24 de ore

Bogdan Presecan

Publicat

în

În judeţul Alba patrulele comune cu forţe ale Ministerului Administraţiei şi Internelor împreună cu personalul Serviciului Judeţean de Ambulanţă au depistat într-o singură zi, 30-31 ianuarie, 15 persoane vulnerabile, care erau expuse pericolului temperaturilor foarte scăzute. Acestea au fost transportate cu ambulanţele la Unitatea de Primire Urgenţe Alba (3 cazuri), Centrul de Primiri Urgenţe Sebeş (2 cazuri), Centrul de Primiri Urgenţe Aiud (1 caz), Spitalul de Pneumoftiziologie Aiud (1 caz), Centrul Social Filantropia Alba Iulia (5 cazuri), Căminul de bătrâni Sebeş (3 cazuri).

Pe toată perioada de cod galben şi portocaliu din ultimele zile, la nivelul judeţului

s-au înregistrat în total 33 cazuri sociale sau de persoane cu hipotermie cărora li s-a asigurat un adăpost temporar pe toată perioada geroasă.

În ceea ce priveşte alimentarea cu utilităţi a consumatorilor din Alba, nu au fost până în acest moment, sesizări de nefuncţionare în regim normal a acestora.

Pentru orice fel de probleme care vă pun în pericol sănătatea sau bunurile materiale, nu ezitaţi să sesizaţi autorităţile care, conform legii, sunt obligate să vă ajute.

foto: arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Cu rezultate spectaculoase în campaniile precedente, cercetările arheologice de la Râmeţ şi Oarda continuă şi în 2024

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cu rezultate spectaculoase în campaniile precedente, cercetările arheologice de la Râmeţ şi Oarda continuă şi în 2024 Două şantiere arheologice unde au fost făcute unele dintre cele mai importante descoperiri din ultimii ani din Alba, de la Râmeţ – în zona denumită de localnici „Gugu”, şi la Oarda – zona „Bulza”, vor continua şi în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea