Rămâi conectat

Curier Județean

14 mai: Mâncare, Muzică, Meșteșuguri, Proiecții de Film și Voie Bună la cea mai mare expoziție a producătorilor locali din Vințu de Jos

Ziarul Unirea

Publicat

în

14 mai: Mâncare, Muzică, Meșteșuguri, Proiecții de Film și Voie Bună la cea mai mare expoziție a producătorilor locali din Vințu de Jos

Cea mai mare expoziție a producătorilor locali din Vințu de Jos va avea loc SÂMBĂTĂ 14 MAI, începând cu ora 12:00 în parcul central din Vințu de Jos (vizavi de Primărie, în parcarea din fața școlii).

Expoziția va include prezentarea produselor originale făcute cu spor și omenie din împrejurimile orașului Alba Iulia. Producătorii au participat în campania desfășurată de Asociația Xeo prin proiectul reLeaf Present în care aceștia au primit o sesiune de rebranding!

În cadrul evenimentului veți putea avea parte și de muzică, povești, proiecții de film pentru copii și alte activități pentru cei mici.

Printre producători se numără Sarmi Fruct, La Bogățan, Carmangeria Paul, Casa Minunată, Carmangeria Bulibașu, Miere de la Tom, Dani’s Art Metal, La Tanti Nuți, Lactate Romoșan, SVUF și multe alte suprize acum cu o imagine nouă și fresh dar cu aceeași originalitate și tradiție.

Pentru că respectăm natura și tradițiile am vrut să aducem mai aproape de public o variantă mai sustenabilă de cumpărare. Așadar, am conceput o campanie pentru a crea mai multă vizibilitate producătorilor care se află în proximitatea noastră și păstrează valori BIO și tradiționale dar cu un twist mai trendy!

Campania a început în Noiembrie 2021, unde am înaintat un formular de înscriere pentru producători și am fost nerăbdători să colaborăm în continuare cu ei.

Proiectul este derulat de Asociația Xeo, Univ. 1 Dec. 1918, Rotary Club Alba și Asoc. Biciclim și beneficiază de o finanțare de 48.138 euro, prin programul Active Citizen Fund România, finanțat de Islanda, Liechtenstein

Proiectul reLeaf Present este o inițiativă pornită de Asociația Xeo cu scopul de a spori conștientizarea civică și a educa populația cu privire la beneficiile aduse mediului prin adoptarea unui stil de viață verde. Ținta acestui proiect va fi atinsă printr-o serie de activități care se vor desfășura în zona comunei Vințu de Jos.
Lucrăm împreună pentru o Europă verde, competitivă și incluzivă!

#haide #ActiveCitizensFund #Romania #activecitizens #EEANorwayGrants See less

Evenimentul oficial pe Facebook: https://www.facebook.com/events/679478806491300/?ref=newsfeed

Contact: [email protected]
[email protected]
Serafino Maria
Coordonator PR
Nr. Telefon: 0753052944


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Cu rezultate spectaculoase în campaniile precedente, cercetările arheologice de la Râmeţ şi Oarda continuă şi în 2024

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cu rezultate spectaculoase în campaniile precedente, cercetările arheologice de la Râmeţ şi Oarda continuă şi în 2024 Două şantiere arheologice unde au fost făcute unele dintre cele mai importante descoperiri din ultimii ani din Alba, de la Râmeţ – în zona denumită de localnici „Gugu”, şi la Oarda – zona „Bulza”, vor continua şi în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea