14 decembrie: Gala „Best of Business” 2017, la restaurantul Yiamas din Drâmbar. Consiliul Județean Alba premiază cei mai valoroşi promotori ai economiei judeţului

Paul Voicu - Primar 2020

Consiliul Județean Alba organizează, joi, 14 decembrie, o nouă ediție a evenimentului ”Gala Best of Business”, în cadrul căreia se vor acorda distincții pentru recunoașterea și susținerea celor mai valoroși promotori ai economiei județului Alba.  

Ceremonia de decernare a distincţiilor va avea loc, în acest an, la sala de evenimente a restaurantului Yiamas din localitatea Drâmbar, comuna Ciugud, cu începere de la ora 18.00.

ELIT

„Best of Business” reprezintă recunoaşterea meritelor şi susţinerea celor mai valoroşi promotori ai economiei judeţului Alba. La eveniment vor fi prezenţi  oameni de afaceri, reprezentanţi ai instituţiilor publice şi ai asociaţiilor profesionale, mass-media. Firmele vor fi primi distincţii în funcţie de rezultatele pe care le-au obţinut în domeniul investiţiilor, cercetării şi dezvoltării, dar şi pentru contribuţiile aduse la bugetul oraşului, crearea de locuri de muncă şi implicare în viaţa comunităţii, susţinerea brandului judeţului prin propriul brand.

Evenimentul se află în acest an la cea de-a XI-a ediţie şi este marcă înregistrată a Consiliului Judeţean Alba.

Mihail David - 2020

Vedeţi AICI firmele premiate în anul 2016.

Gheorge Valentin Rotar - Alegeri Locale 2020

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

1 comentariu

Gâgă 5 decembrie 2017 at 8:02

Interesantă ar fi o expertiză psihologică a „actorilor” imortalizați pentru posteritate …fețe triste, zâmbit oare, pasive, plictisite de un fast fals la care e bine să participi ca să nu fie rău…circ și pâine pentru cetățenii condamnați la un trai umil….

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...