Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

120 de brazi de crăciun confiscaţi de poliţiştii din Alba într-o singură zi

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În data de 19 decembrie 2012, o patrulă mixtă, formată din poliţişti ai  Secţiei 1 de Politie Rurală Galda de Jos şi lucratori din cadrul Ocolului Silvic Alba Iulia au oprit pentru control pe DN 74, pe raza localităţii Şard, o autoutilitară condusă de R.A.N., de 22 de ani, din comuna Albac, care transporta 110 pomi de Crăciun.

Potrivit IPJ Alba, “în urma verificărilor efectuate de poliţişti s-a constatat că 90 dintre pomii de Crăciun nu aveau documente de provenienţă iar restul de 20 de brazi aveau alte crotalii decât cele menţionate în avizul de însoţire.

Faţă de conducătorul auto şi însoţitorul acestuia, P.C.V., de 20 de ani, din comuna Albac, a fost luată măsura sancţionării contravenţionale, conform Legii 171/2010 iar cei 110 brazi de Crăciun au fost confiscaţi şi predaţi pentru valorificare, Ocolului Silvic Alba Iulia.

În aceeaşi zi, poliţiştii din Zlatna, l-au depistat, pe D.N. 74, pe raza localităţii Poiana Ampoiului, pe Ş.V., de 25 de ani, din Zlatna, care transporta cu o autoutilitară 10 brazi de Crăciun, pentru care nu a putut prezenta documente legale şi fără ca brazii să fie marcaţi.

Faţă de conducătorul auto a fost luată măsura sancţionării contravenţionale conform Legii 171/ 2010iar cei 10 brazi de Crăciun au fost confiscaţi şi predaţi Ocolului Silvic Alba Iulia, în vederea valorificării”.

foto arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

O noua escrocherie: ”Mă auziți acum? De ce să nu răspunzi cu ”Da”?

Unirea Ziarul

Publicat

în

O noua escrocherie: ”Mă auziți acum? De ce să nu răspunzi cu ”Da”? În era digitală actuală, în care suntem profund interconectați prin internet, escrocheriile telefonice rămân o amenințare persistentă și în continuă evoluție. Printre numeroasele tactici folosite de infractori pentru a profita de încrederea oamenilor, escrocheria cunoscută sub numele de „Mă auziți acum?” se […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea