Rămâi conectat

Ştirea zilei

11 metri cubi de material lemnos, care era transportat fără documente legale, confiscat de polițiștii din Alba

Ziarul Unirea

Publicat

în

11 metri cubi de material lemnos, care era transportat fără documente legale, confiscat de polițiștii din Alba

La data de 9 octombrie 2021, polițiștii specializați în combaterea delictelor silvice, din cadrul Serviciului de Ordine Publică al Inspectoratului de Poliție Județean Alba, în timp ce acționau pe DC 177, raza localității Vîltori, au controlat o autoutilitară care transporta lemn de foc și era condusă de un bărbat de 48 de ani, din Zlatna.

În urma verificărilor, polițiștii au constatat că bărbatul nu deținea documente legale de proveniență și transport pentru cei 6,7 metri cubi de material lemnos transportat.

Un alt transport de material lemnos a fost depistat pe DN 74, pe raza localității Poiana Ampoiului.

Nici în acest caz, conducătorul auto, un bărbat de 51 de ani, din comuna Ighiu, nu a putut prezenta documente legale de proveniență și transport pentru cei 3 metri cubi de material lemnos cu care era încărcată autoutilitara pe care o conducea.

În aceeași zi, polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Galda de Jos au depistat, pe raza localității Șard, o autoutilitară care transporta 3 metri cubi de material lemnos, iar, cu ocazia verificărilor efectuate, s-a constatat că documentele de însoțire ale acestuia, care au fost prezentate de tânărul care conducea autoutilitara, au fost eliberate pentru un alt transport, care fusese efectuat anterior.

În toate cele 3 situații, materialul lemnos transportat ilegal a fost confiscat, iar conducătorii autoutilitarelor au fost sancționați contravențional, în conformitate cu prevederile Legii 171/2010 privind stabilirea și sancționarea contravențiilor silvice.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

ACCIDENT în Alba Iulia: Un autoturism ar fi avariat o țeavă de gaz, pe strada Orhideelor

Ziarul Unirea

Publicat

în

ACCIDENT în Alba Iulia: Un autoturism ar fi avariat o țeavă de gaz, pe strada Orhideelor Un accident rutier a avut loc vineri dimineața, în jurul orei 9.00, în Alba Iulia, pe strada Orhideelor. O mașină ar fi avariat o țeavă de gaz. Detașamentul de pompieri Alba Iulia intervine cu o autospecială de stingere cu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea