Rămâi conectat

Actualitate

11 familii din Berghin recompensate pentru fidelitate familială

Alexandra Mates

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

La iniţiativa Primăriei comunei Berghin şi a Asociaţiei AS 2001 Alba Iulia, ieri,  11 noiembrie 2012, un număr de 11 familii din comuna Berghin au fost sărbătorite de către oficialităţi, concetăţeni şi membrii ai asociaţiei albaiuliene.  Devenită tradiţională, astfel de sărbătoare datând de mai bine de 10 ani, acţiunea s-a dorit a fi un omagiu adresat familiilor care au împlinit, în acest an, minim cinci decenii de la căsătorie.

În cadrul evenimentului, prin strădania asociaţiei şi a Primăriei comunei Berghin, unui număr de 11 familii de vârstnici le-au fost înmânate diplome pentru ”Model de Viaţă”, care atestă trecerea unui jumătate de veac de fidelitate. În plus, cuplurilor de sărbătoriţi li s-au oferit cadouri individuale, în valoare de peste 3000 de lei, şi un spectacol artistic de muzică vocal-instrumentală cuprinzând cele mai îndrăgite cântece populare din zona Secaşelor şi Văii Mureşului interpretate cu măiestrie de artista Ana Şusman şi orchestra condusă de Alexandru Pal.

La acest eveniment au participat şi Vasile şi Cruciţa Cetean, cei mai ”vechi casnici”, aceştia aniversând nu mai putin de 60 de ani de la căsătorie, care au afirmat că în viata lor, deşi au avut de înfruntat multe greutăţi şi vicisitudini, aceasta nu i-a împiedicat să-şi trăiască viaţa cu răbdare, în linişte şi bună înţelegere.

Evenimentul a avut loc duminică începând cu ora 11.00, în sala de festivităţi, recent restaurată şi modernizată, a Primăriei Berghin.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Hărțuirea unei ziariste de către PNL, semnalată în Raportul Departamentului de Stat al SUA privind situația drepturilor omului în România

Bogdan Ilea

Publicat

în

Hărțuirea unei ziariste de către PNL, semnalată în Raportul Departamentului de Stat al SUA privind situația drepturilor omului în România Duminică noaptea, Departamentul de Stat al Statelor Unite, a publicat un raport privind situația drepturilor omului în România. „Ministerul de Externe” al SUA” a discutat despre relația dintre partidele de guvernământ din România și hărțuirea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea