Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

100 de zile la clasa „Step by Step” a Şcolii Gimnaziale „Singidava” Cugir

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Moment special pentru elevii şi dascălii clasei ,,Step by Step’’ de la Şcoala Gimnazială ,,Singidava’’ Cugir cu prilejul împlinirii a 100 de zile de activitate.

Evenimentul a constituit un prilej de a marca această importantă zi prin organizarea unor expoziţii conţinând colecţii din 100 de obiecte diverse, realizate de copiii şcolii pentru acest moment deosebit.

Colecţia de şerveţele, colier cu mărgele, flori de primăvară, jucărioare, magneţi, piese lego, etc. au dovedit creativitatea şi inventivitatea elevilor, spre bucuria părinţilor, bunicilor şi a altor invitaţi care au vizitat şcoala.

„Este o zi foarte importantă pentru instituţia noastră, pentru că am împlinit 100 de zile  de activitate şcolară. Ne-am pregătit din timp pentru a sărbătorii aşa cum se cuvine acest momement, care este unul specific acestei alternative educaţionale. Demersul are ca obiectiv principal evidenţierea cunoştinţelor instructiv-educative pe care copiii le-au acumulat în această perioadă de timp”, au arătat prof. înv. primar Rozalia Mihu şi Mihaela Matei. (C.P.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Tânăr din Vidra prins „parfumat” cu alcool și fără permis de conducere de către polițiștii din Bistra: Avea o alcoolemie de 1,06 mg/l

Bogdan Ilea

Publicat

în

Tânăr din Vidra prins „parfumat” cu alcool și fără permis de conducere de către polițiștii din Bistra: Avea o alcoolemie de 1,06 mg/l Polițiștii din Bistra au oprit în trafic un tânăr de 26 de ani, din comuna Vidra. În urma verificărilor aceștia au constatat că tânărul nu avea permis de conducere, iar în urma […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea