Rămâi conectat

Ştirea zilei

10 persoane cercetate în „Dosarul contrabandei cu aur din Turcia” rămân în arest în următoarele 30 de zile

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

hotarare judecatorSedat Balkan, Ciobanu Dumitru, Olteanu Victoraş, Costea Gheorghe, Petrache Ion Daniel, Ciobanu Marian, Birol Fakic, Dull Gabriel, Jugăraru Marius, Niazi Mert vor fi cercetați în continuare în stare de arest preventiv, în „Dosarul contrabandei cu aur din Turcia”. Aceasta este decizia magistraților de la Curtea de Apel Alba Iulia care au judecat, joi, recursul la măsura de prelungire a duratei arestării preventive dispuse în cursul urmăririi penale dispusă de Tribunalul Alba la începutul acestei săptămâni.

Reamintim că acest dosar s-a constituit în data de 12 decembrie, după ce DIICOT și BCCO Alba au desfășurat percheziții în peste 225 de locații – domicilii și sedii ale firmelor învinuiților, în 30 de județe din țară. Au fost depistate mari cantități de aur și importante sume de bani. Potrivit procurorilor prejudiciul cauzat statului prin neplata de taxe vamale, accize, TVA şi alte impozite depășește suma de 2,5 milioane lei.

CITIȚI ȘI: BCCO și DIICOT Alba: 225 de percheziţii la suspecţi de contrabandă cu bijuterii din aur

Invinuiții sunt atât cetăţeni români cât şi cetăţeni turci din judeţele Constanţa, Ialomiţa, Argeş, Timiş, Braşov, Alba, Arad, Oradea, Sibiu şi Suceava. În cauză mai sunt implicate alte 16 persoane care sunt cercetate în stare de libertate. La data perchezițiilor 91 de persoane au fost suspectate de comiterea infracțiunii de contrabandă cu bijuterii din Aur, 3 dintre acestea fiind din județul Alba.

CITIȚI ȘI: FOTO-VIDEO: Trei dintre cei 91 de suspecți de contrabandă cu bijuterii din aur sunt din județul Alba


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Curiozitățile neștiute ale unei comune din Alba: gardurile ”irlandeze” de la Nemeși, frasinul uriaș de la Hărăști, chipul lui Decebal de pe muntele Struțu și ”gropile cu picioci” de la Poieni

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Curiozitățile neștiute ale unei comune din Alba: gardurile ”irlandeze” de la Nemeși, frasinul uriaș de la Hărăști, chipul lui Decebal de pe muntele Struțu și ”gropile cu picioci” de la Poieni Comuna Vidra din Munţii Apuseni deţine câteva curiozităţi suficiente pentru a determina un turist să o viziteze. Localitatea deține un record care nu va […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea