Rămâi conectat

Ştirea zilei

10 persoane cercetate în „Dosarul contrabandei cu aur din Turcia” rămân în arest în următoarele 30 de zile

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

hotarare judecatorSedat Balkan, Ciobanu Dumitru, Olteanu Victoraş, Costea Gheorghe, Petrache Ion Daniel, Ciobanu Marian, Birol Fakic, Dull Gabriel, Jugăraru Marius, Niazi Mert vor fi cercetați în continuare în stare de arest preventiv, în „Dosarul contrabandei cu aur din Turcia”. Aceasta este decizia magistraților de la Curtea de Apel Alba Iulia care au judecat, joi, recursul la măsura de prelungire a duratei arestării preventive dispuse în cursul urmăririi penale dispusă de Tribunalul Alba la începutul acestei săptămâni.

Reamintim că acest dosar s-a constituit în data de 12 decembrie, după ce DIICOT și BCCO Alba au desfășurat percheziții în peste 225 de locații – domicilii și sedii ale firmelor învinuiților, în 30 de județe din țară. Au fost depistate mari cantități de aur și importante sume de bani. Potrivit procurorilor prejudiciul cauzat statului prin neplata de taxe vamale, accize, TVA şi alte impozite depășește suma de 2,5 milioane lei.

CITIȚI ȘI: BCCO și DIICOT Alba: 225 de percheziţii la suspecţi de contrabandă cu bijuterii din aur

Invinuiții sunt atât cetăţeni români cât şi cetăţeni turci din judeţele Constanţa, Ialomiţa, Argeş, Timiş, Braşov, Alba, Arad, Oradea, Sibiu şi Suceava. În cauză mai sunt implicate alte 16 persoane care sunt cercetate în stare de libertate. La data perchezițiilor 91 de persoane au fost suspectate de comiterea infracțiunii de contrabandă cu bijuterii din Aur, 3 dintre acestea fiind din județul Alba.

CITIȚI ȘI: FOTO-VIDEO: Trei dintre cei 91 de suspecți de contrabandă cu bijuterii din aur sunt din județul Alba


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Primăria Alba Iulia, LICITAȚIE pentru concesionarea primei parcele din viitorul ”Parc Industrial”

Unirea Ziarul

Publicat

în

Primăria Alba Iulia, LICITAȚIE pentru concesionarea primei parcele din viitorul ”Parc Industrial” Primăria Alba Iulia organizează prima licitație pentru concesionarea unei parcele de aproape 2 ha de teren (18.104 mp), din viitorul Parc Industrial, situat în apropiere de șoseaua de centură a municipiului Alba Iulia. potrivit anunțului publicat pe site-ul primăriei: Municipiul Alba Iulia, cu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea