10.833 de infractori care au comis omor, omor calificat, omor deosebit de grav, viol, tâlhărie și tâlhărie calificată, ELIBERAȚI condiționat din pușcării

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

Florin Roman, liderul deputaților PNL,  a postat pe pagina sa de socializare un semnal de alarmă referitor la bilanțul îngrozitor despre bilanțul guvernării PSD, in privința criminalilor, violatorilor și tâlharilor.

„Citesc răspunsurile șocante ale Ministerului Justiției, CSM și ale Administrației Penitenciarelor, la interpelarile pe care le-am înaintat in calitate de deputat, despre bilanțul guvernării PSD, in privința criminalilor, violatorilor și tâlharilor:

USR - Alegeri parlamentare 2020

Au fost eliberați conditionat 10.833 de infractori care au comis omor, omor calificat, omor deosebit de grav, viol, tâlhărie și tâlhărie calificata. 32 dintre ei au fost condamnați pe viața!

PMP - Alegeri parlamentare 2020

46 de criminali, condamnați la detenția pe viața, pentru infracțiuni de omor au fost pusi in libertate conditionat!

2 dintre cei 46 de criminali eliberați conditionat au fost reincarcerati pentru omor calificat și omor deosebit de grav!

În total, din cei eliberați conditionat, 209 s-au reîntors in închisori pentru infracțiuni precum: omor, viol și tâlhărie!

Am rămas fără cuvinte…”, a scris Florin Roman, liderul deputaților PNL, pe pagina de socializare.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419