Rămâi conectat

Politică Administrație

10.833 de infractori care au comis omor, omor calificat, omor deosebit de grav, viol, tâlhărie și tâlhărie calificată, ELIBERAȚI condiționat din pușcării

Ziarul Unirea

Publicat

în

Florin Roman, liderul deputaților PNL,  a postat pe pagina sa de socializare un semnal de alarmă referitor la bilanțul îngrozitor despre bilanțul guvernării PSD, in privința criminalilor, violatorilor și tâlharilor.

„Citesc răspunsurile șocante ale Ministerului Justiției, CSM și ale Administrației Penitenciarelor, la interpelarile pe care le-am înaintat in calitate de deputat, despre bilanțul guvernării PSD, in privința criminalilor, violatorilor și tâlharilor:

Au fost eliberați conditionat 10.833 de infractori care au comis omor, omor calificat, omor deosebit de grav, viol, tâlhărie și tâlhărie calificata. 32 dintre ei au fost condamnați pe viața!

46 de criminali, condamnați la detenția pe viața, pentru infracțiuni de omor au fost pusi in libertate conditionat!

2 dintre cei 46 de criminali eliberați conditionat au fost reincarcerati pentru omor calificat și omor deosebit de grav!

În total, din cei eliberați conditionat, 209 s-au reîntors in închisori pentru infracțiuni precum: omor, viol și tâlhărie!

Am rămas fără cuvinte…”, a scris Florin Roman, liderul deputaților PNL, pe pagina de socializare.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Mircea Hava, europarlamentar PPE: Copiii trebuie protejați de expunerea la mediul online

Unirea Ziarul

Publicat

în

Mircea Hava, europarlamentar PPE: Copiii trebuie protejați de expunerea la mediul online Internetul este, fără îndoială, un plus pentru noi toți. N-am fost nicicând mai aproape, chiar și de la distanță, cum suntem acum, în epoca digitală. O simplă postare și un singur click ne țin în contact, ne oferă acces la informație și schimb […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea