Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

1 iunie: Târgul Voluntarilor la Cugir, ediția a II-a. Jocuri, baloane și distracție atât pentru cei mici, cât și pentru cei mari

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Pe 1 iunie, cugirenii sunt aşteptaţi la un eveniment inedit. Pentru că prima ediție a Târgului Voluntarilor, de anul trecut, a avut succes, Asociația  ŢINE De TINE a decis să organizeze și în acest an evenimentul. Îi veți găsi pe bulevardul pietonal Alexandru Sahia unde vă vor aștepta cu jocuri, jucării, dulciuri făcute de voluntari, pictură pe față pentru copii, baloane și multe altele! Este un eveniment atât pentru cei mici, cât și pentru cei mari, iar distracția este garantată!

“Lucrurile extraordinare pe care le-au făcut tinerii și copiii pentru cei aflați în suferință ne-au motivat foarte mult să le acordăm încă odată oportunitatea de a face în continuare lucruri deosebite pentru cei mai puțin fericiti decât ei. În acest an am hotărât ca din banii ce se vor strânge un copil nevoiaș va primi timp de 1 an în fiecare lună o bursă de 500 de lei”, transmit membrii asociației.

Orice tânăr care dorește să ajute, să se implice dar și să câștige poate să își facă o echipă (componența 4-5 membri) și să o înscrie până în data de 25 mai. Formulatul de înscriere va fi descărcat, completat, scanat și trimis pe adresa de email: [email protected].

Echipele înscrise vor concura în a stânge cât mai mulți bani din ce activități își doresc! Echipa câștigătoare este cea care strânge cei mai mulți bani și va fi premiată cu o excursie gratuită de 3 zile!


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO: Prima ediție a „Cupa Primăverii 2024”. Ce sporturi au fost organizate de IPJ Alba

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Prima ediție a „Cupa Primăverii 2024”. Ce sporturi au fost organizate de IPJ Alba IPJ Alba a organizat pe data de 25 aprilie, prima ediție a „Cupa Primăverii”. Participanții s-au întrecut într-un turneu de fotbal și concurs de crossfit.  La data de 25 aprilie 2024, Inspectoratul de Poliție Județean Alba, prin Biroul Pregătire Profesională, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea