Rămâi conectat

Cultură Educație

1 – 5 august | Perioada de înscriere la concursul de public speaking cu tema „1 din 17 ODD-uri” din cadrul proiectul „TEACH FOR SPEECH –  învață de la mine și fii creativ !”, organizat în colaborare cu Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba

Bera Larisa

Publicat

în

1 – 5 august | Perioada de înscriere la concursul de public speaking cu tema „1 din 17 ODD-uri” din cadrul proiectul „TEACH FOR SPEECH –  învață de la mine și fii creativ !”, organizat în colaborare cu Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba

Copiii cu vârsta cuprinsă între 9 – 15 ani din patru județe din Transilvania sunt invitați să se înscrie în perioada 1 – 5 august 2024 la Concursul de public speaking cu tema „1 din 17 ODD-uri” din cadrul Proiectului „TEACH FOR SPEECH – învață de la mine și fii creativ!” implementat de Barbu Antonela Sofia PFA și co-finanțat de Administrația Fondului Național Cultural.

Citește și: 3 august 2024 | Descoperă Rowmania la Alba Iulia: Concurs de vâslit, atelier pentru copii și multă distracție

Concursul își propune să dezvolte abilitățile de comunicare și de vorbit în public atât pe scenă, cât și la radio sau în fața camerelor de filmare și se adresează copiilor cu domiciliul într-unul dintre județele: Alba, Brașov, Mureș și Sibiu.

Au fost stabilite două secțiuni de vârstă: 9 – 12 ani și 13 – 15 ani. Concurenții sunt invitați să aleagă pentru discursul lor unul din cele 17 obiective de dezvoltare durabilă cuprinse în Agenda 2030, să înregistreze discursul, urmând ca materialul video să fie trimis prin wetransfer.com la adresa de email: [email protected] și să conțină obligatoriu în descriere, următoarele informații: Numele și prenumele participantului, localitatea și titlul discursului.

Câștigătorii acestui concurs vor fi invitați să participe la activitățile pregătite în cadrul Taberei Coolturale de la Nocrich, în perioada 16 – 17 august 2024 și să prezinte noțiunile de bază învățate, unui număr de 15 copii din mediul rural.

În cadrul Taberei Coolturale, programul va cuprinde ateliere de cercetășie și de ceramică susținute de reprezentanți ai Centrului Cercetășesc, dar și de public speaking cu Antonela Sofia Barbu, de scriere pe papirus cu Daniela Lupu, de scriere creativă cu Luiza Maria Pop, de storytelling cu Oana Dumitrean, de chitară cu artistul Silvan Stâncel.

Înscrierea participanților se face prin completarea formularului: https://forms.gle/3r8pPYLNK6VvBhiP7

Juriul concursului este compus din specialiști în domeniul cultural – educativ și PR (comunicare și relații publice). În procesul jurizării vor lua în considerare următoarele aspecte ale discursului prezentat:

-Adecvarea temei la cerințele stabilite de organizatori – maxim 10 puncte
-Structurarea și claritatea discursului – maxim 40 puncte
-Captarea atenției auditoriului și creativitatea în modul de prezentare și argumentare – maxim 50 puncte
-Pentru fiecare dintre județele Alba, Brașov, Mureș și Sibiu se vor stabili câte 3 câștigători.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Știri recente din categoria Cultură Educație

Cultură Educație

1 august 1996: A intrat în vigoare, în mod oficial, programul efectiv de Parteneriat Individualizat România – NATO

Bera Larisa

Publicat

în

1 august 1996: A intrat în vigoare, în mod oficial, programul efectiv de Parteneriat Individualizat România – NATO Organizația Tratatului Atlanticului de Nord cunoscută și ca Alianța Atlanticului de Nord, este o alianță politico-militară ce reunește 32 de țări din Europa și America de Nord. Organizația a fost înființată în 1949 prin Tratatul Atlanticului de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea