Rămâi conectat

Curier Județean

1-3 septembrie 2023: Apulum Bike Fest la Alba Iulia. Paradă moto, concursuri și concerte Focul Viu, Civic Rebels, Bucovina și alții. PROGRAM

Ziarul Unirea

Publicat

în

1-3 septembrie 2023: Apulum Bike Fest la Alba Iulia. Paradă moto, concursuri și concerte Focul Viu, Civic Rebels, Bucovina și alții. PROGRAM

Din 1 până în 3 septembrie, APULUM BIKE FEST, aflat la prima ediție, va aduna la Alba Iulia sute de motocicliști. Un fenomen social, un stil de viață, un mod de exprimare diferit, sau toate la un loc? Răspunsul cel mai avizat nu poate veni decât de la cei care au ales două roți în loc de patru și șaua motocicletelor în locul altor variante, aparent mai confortabile.

PROGRAM

Vineri, 1 Septembrie

 • 12.00 Deschiderea Evenimentului
 • 18.30 Concert Focul Viu – Reprezentație de Lupta – Garda Apulum
 • 20.30 Concert Frații Jdieri
 • 22.00 Concert Civic Rebels
 • 23.00 Concert Gili Barbu

Sâmbătă, 2 Septembrie

 • 13.00 – 15.00 paradă Moto
 • 15.00-17.30 Concursuri Moto
 • 18.00- Premierea Câștigătorilor 1900 Concert Overburn
 • 20.00 Concert Sanctuar
 • 21.30 Concert Masterpiece
 • 22.00 Concert Bucovina

Duminică, 3 Septembrie

 • 12.00 – Închiderea evenimentului

Bikeri din toată țara, dar și din străinătate, sunt așteptați în weekendul 1-3 septembrie la Alba Iulia, pentru prima ediție a unui festival dedicat, în egală măsură, lor dar și celor care vor să le cunoască poveștile adunate în milioane de kilometri.

Întâlnirea motocicliștilor va avea loc în zona Panoramic, la marginea pădurii, unde cei care aleg să vină la Alba Iulia au asigurate locuri de campare gratuite și unde va fi amenajată și scena pentru două seri de concerte cu nume emblematice din muzica rock și folk.

Vineri, începând cu ora 18.30, pe scenă vor urca Focul Viu alături de Garda Apulum, Frații Jdieri, Civic Rebels și Gili Barbu, iar sâmbătă, începând cu ora 19.00, publicul va fi delectat de către Overburn, Sanctuar, Masterpiece și Bucovina. Intrarea la toate concertele este gratuită.

„Cine a urcat măcar o dată în șaua unei motociclete sau a ascultat măcar o piesă rock, are deja suficiente argumente să vină la prima ediție a Apulum Bike Fest. La fel și oricine vrea să fie mai aproape de acest adevărat fenomen, să îl înțeleagă mai bine și, de ce nu, să adere la el. E un început, deloc timid, și vreau să cred că acest eveniment va deveni o tradiție, iar Alba Iulia un punct de reper pe harta întrunirilor moto din România și nu numai” spune Gabriel Pleșa, primarul municipiului Alba Iulia.

Apulum Bike Fest este o inițiativă a Primăriei Municipiului Alba Iulia, organizată în parteneriat cu Apulum Bikers, Aiud Bikers RC și Ravine Brothers Sebeș.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Acțiune în sistem integrat a polițiștilor și jandarmilor din Alba: Amenzi de peste 64.000 lei și sute de verificări

Ziarul Unirea

Publicat

în

Acțiune în sistem integrat a polițiștilor și jandarmilor din Alba: Amenzi de peste 64.000 lei și sute de verificări În ultimele 48 de ore, polițiștii și jandarmii din județul Alba au continuat acțiunile, în sistem integrat, pentru combaterea faptelor de natură penală și contravențională și pentru prevenirea incidentelor care ar putea afecta liniștea cetățenilor din […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea