Rămâi conectat

Cultură Educație

1-3 iunie: Zilele Școlii ”Avram Iancu” din Alba Iulia – PROGRAMUL complet al evenimentului

Ziarul Unirea

Publicat

în

Şcoala Gimnazială „Avram Iancu” din Alba Iulia organizează, în perioada 1-3 iunie 2016, o serie de manifestări cu prilejul Zilelor Şcolii, ocazie cu care elevii și dascălii școlii vor sărbători și Ziua Internațională a Copilului.

Manifestările vor debuta miercuri, 1 iunie 2016, de la ora 11.00 cu o petrecere dedicată elevilor şcolii care vor fi sărbătoriţi cu ocazia Zilei Internaționale a Copilului, într-o atmosferă de sărbătoare, la Restaurantul Mercur din Alba Iulia. Muzica, dansul, jocurile distractive, spectacolul de animaţie, masa festivă, dar şi alte surprize îi vor aştepta pe copii în cadrul evenimentului School Party, aflat la a treia ediţie, fiind totodată şi un bun prilej de petrecere a timpului liber, de socializare, dar şi de distracţie.

Joi, 2 iunie, de la ora 17.00, pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor din Alba Iulia va avea loc evenimentul Gala performerilor urmat de spectacolul Star pentru o zi. În cadrul Galei performerilor vor fi premiaţi elevii care s-au remarcat prin rezultatele deosebite obţinute la olimpiadele și concursurile şcolare desfăşurate în acest an şcolar.

Ziua de vineri, 3 iunie 2016, este dedicată patronului spiritual al şcolii, Avram Iancu. Astfel, începând cu ora 1200, se va desfășura cea de-a șasea ediție a Simpozionului Național „Avram Iancu-model şi inspiraţie”, care cuprinde două secţiuni distincte, secţiunea de comunicări ştiinţifice pentru profesori cu temele: Dascălul – promotor al schimbării în societate şi Atitudine si responsabilitate în societatea de astăzi, respectiv secţiunea de dezbateri pentru elevi pe baza temelor: Decenţă şi indecenţă în conduita elevilor şi Responsabilitate şi implicare în şcoală şi societate. La această ediţie şi-au anunţat participarea elevi şi dascăli din judeţele: Alba, Timiş, Maramureş.

„Manifestările Zilele Şcolii sunt dedicate în totalitate elevilor, părinţilor şi cadrelor didactice şi cuprind activităţi prin care dorim să recunoaştem reuşitele elevilor şi dascălilor şcolii, în învăţare, dar şi cele în plan artistic, cultural şi sportiv. Prin activităţile organizate ne-am dorit să creăm cadrul prin care toţi elevii noştri să se exprime, să comunice, să socializeze, să relaţioneze şi să-şi dezvolte sentimentul apartenenţei la o şcoală cu renume la nivelul comunităţii noastre”, ne-a declarat profesor Elena Ignat, directorul Şcolii „Avram Iancu” din Alba Iulia.

FOTO: arhiva


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Cultură Educație

Cultură Educație

Astăzi: 103 ani de la momentul punerii pietrei de temelie a Catedralei Reîntregirii și Încoronării din vechea Cetate a Bălgradului

Bogdan Ilea

Publicat

în

Astăzi: 103 ani de la momentul punerii pietrei de temelie a Catedralei Reîntregirii și Încoronării din vechea Cetate a Bălgradului S-au împlinit 103 ani de la momentul în care arhitectul Victor Ștefănescu a pus piatra de temelie a Catedralei Reîntregirii și Încoronării din vechea Cetate a Bălgradului. Joi, 28 martie 2024, se împlinesc 103 de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea