Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea Ta

VIDEO ȘTIREA TA: Cu oile ”la plimbare” printre mașini, la ieșirea din Alba Iulia, pe Podul de la Partoș. Șoferii au fost nevoiți să le dea prioritate

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

oileȘoferii care s-au aflat în trafic, joi dimineața, în zona ieșirii din Alba Iulia spre Sebeș, au avut parte de o surpriză mai puțin obișnuită pe podul de la Partoș. O turmă de oi, cu cioban cu tot, și-a făcut drum taman printre mașini, iar pentru câtva timp circulația a fost dată peste cap, conducătorii auto fiind nevoiți să le dea prioritate.

Situația ne-a fost sesizată de un cititor ziarulunirea.ro, care ne-a trimis o fotografie și un video cu oile care au ”invadat” carosabilul, însoțite de un mesaj.

”Oile circulau ca și cum ar fi înmatriculate pe podul de peste Mureș”, spune cititorul.

Probabil ciobanul a vrut le ducă la păscut undeva în zonă și a găsit de cuviință să facă acest lucru pe un traseu în care a riscat viața animalelor avute în grijă, dar și a participanților la trafic.

”Nu e suficient că traficul în zona este aglomerat aproape zilnic, asta mai lipsea”, spune un alt cititor al site-ului.

Nu este pentru prima dată când vedem astfel de imagini cu animale pe stradă în oraș. Au putut fi observați, de asemenea,  cai lăsați liber la păscut pe scuarul din mijlocul drumului, chiar și porci care se plimbau în voie pe Bulevardul Republicii din Alba Iulia.

Citiți și FOTO ȘTIREA TA: Peisaj urban de Alba Iulia. Trei cai frumoși pasc liberi pe scuarul din mijlocul drumului

Atenție la porci! Se plimbă pe un bulevard din Alba Iulia – FOTO

––––––––––––––––––––––––––––––––

Dacă vrei să ne semnalezi un eveniment, dacă ai văzut ceva neobișnuit, dacă vrei să pui o întrebare unei instituții publice sau unui politician, dacă ai filmat sau fotografiat ceva interesant, trimite-ne un mesaj pe adresa [email protected], iar reporterii noștri vor lua legătura cu tine.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea Ta

Ştirea Ta

ȘTIREA TA | La Spitalul Județean Alba să nu te duci cu….speranțe multe, dar deșarte: Alba Iulia, oraș fără medic ortoped pediatru

Ziarul Unirea

Publicat

în

ȘTIREA TA | La Spitalul Județean Alba să nu te duci cu….speranțe multe, dar deșarte: Alba Iulia, oraș fără medic ortoped pediatru Lipsa unor medici specialiști pediatri se simte tot mai acut la Alba Iulia. Un nou caz a fost semnalat de un părinte care, ajuns din nefericire cu micuțul la secția primiri urgențe, a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea